| Marry:X a întrebat:

Sunt mega tristacrying... Am o prietena pe care am cunoscut-o aici pe TPU si ne-am imprietenit, ne-am inteles super bine si apoi a aparut un baiat tot de aici de pe TPU si eu m-am inteles bine cu el si ea s-a suparat ca era iubitul eisad si ea crede ca eu nu o mai iubesc pe ea ci pe iubitul ei ca pe un prieten bine inteles...Deci cum sa o fac sa inteleaga ca pe ea o iubesc mult de totcrying

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea, nu e cazul sa-ti faci atatea probleme, niciodata sa nu ai incredere in prieteniile de pe net, te lasa cand te astepti mai putin.La varsta ta nu cred ca nu ai o prietena, si iti dau un sfat din tot sufletul, cea mai buna prietena sa-ti fie mama ta, fii sigura ca ai ce invata de la ea si nu te v-a trada niciodata.Cu multi ani in urma si eu am primit acest sfat pe care l-am urmat si nu am regretat niciodata.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mai da` tu chiar crezi in prieteniile astea pe net?straight face
serios acum...
fa-ti prieteni in viata reala, de la tine din oras...si lasa-i pe cei de pe net... nu exista prietenii pe net
deci nu mai fii suparata ca nu ai de ce kiss

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cum vine astalaughing iubesti si o fata si un baiat in acelasi timplaughing? hmmlaughing
alege baiatulbig grinlaughinglollaughing

| Raiden a răspuns:

Lasa-ti mai fata in pace.raised eyebrows.
Vreti sa ii raspundeti bine nu tot binewinking.
Nu trebuie sa faceti tot felul de comentarii care nu-si au rostuhappy
@maria. : Ii juri big grin

| Marry:X explică:

Nu mai.Am 15 anihappy. Adica ea crede ca eu nu mai tin la ea, ca am uitat-o si ca tin la iubitul eicrying doamne.Mai bine nu postam intrebarea asta ca stiam ca va bateti joc de minecrying si nu`s emocryingbroken heart

Nu deea nu ne-am vazut in realitate:X Oricum de ce unii isi bat joc de mine?crying ca am pus intrebarea astacrying

Deea mi se rupe mie ca vad intrebarealaughing stii chiar mi-a zis asta-seara ca pe mine ma iubeste mai mult ca pe ea pr eilaughing doamne...sad

| CenturyChild a răspuns:

Imprieteneste te cu alta fata de pe TPU laughing... Nu acum serios, n-ai prieteni in viata reala? La persoanele de pe net nu poti sti niciodata cine e in spatele calculatorului. o fi ea, o fi intrat sorsa etc. N-ar rost sa ti pierzi timpul cu astfel de "prieteni" si daca vrei neaparat sa va imprieteniti spune-i sa va intalniti undeva sa va vedeti fata in fata.

| eek a răspuns:

In primul rand..cam iubesti o fata si un baiatthinking esti bi?

| faranume a răspuns:

V-ati cunoscut si in realiatate?big grinthinking

| faranume a răspuns:

Pai poate e geloasa crede ca vrei sa il furiwinking
vb cu amandoi
oricum un prieten virtual nu se compara cu unul real...
ia vezi poate iti vad amandoi intrebarealaughing

| ailin a răspuns:

Draga mea pun pariu ca mai mult de 13 ani nu ai serios de cand iubesti o fata pe netlaughing)

asta e cea mai mare tampenie

deci lasa nu mai fi emo

ca iti mai faci prieteni da vezi sa ti faci in real life(viata adevarata)

nu p aici pe net

vezi sa nu te imprietenesti cu vre un viruslaughing)laughing)

si ca sa o faci sa inteleaga ia o chitara du-te la balconu ei canta i si inainte trimite i o scrisorica de dragoste pe un porumbel asa o sa vada ca o iubestibatting eyelashes
:X:Xlove struck

love is in the air

| Jupiter a răspuns:

Spune-i. Daca nu te crede, asta e.

| Independent a răspuns:

1.Nu ai cum sa iubesti o fata pe Net.
2.Mai mult de 14 ani nu ai.