Draga mea, nu e cazul sa-ti faci atatea probleme, niciodata sa nu ai incredere in prieteniile de pe net, te lasa cand te astepti mai putin.La varsta ta nu cred ca nu ai o prietena, si iti dau un sfat din tot sufletul, cea mai buna prietena sa-ti fie mama ta, fii sigura ca ai ce invata de la ea si nu te v-a trada niciodata.Cu multi ani in urma si eu am primit acest sfat pe care l-am urmat si nu am regretat niciodata.
Mai da` tu chiar crezi in prieteniile astea pe net?
serios acum...
fa-ti prieteni in viata reala, de la tine din oras...si lasa-i pe cei de pe net... nu exista prietenii pe net
deci nu mai fii suparata ca nu ai de ce
Cum vine asta iubesti si o fata si un baiat in acelasi timp? hmm
alege baiatullol
Lasa-ti mai fata in pace..
Vreti sa ii raspundeti bine nu tot bine.
Nu trebuie sa faceti tot felul de comentarii care nu-si au rostu
@maria. : Ii juri
Nu mai.Am 15 ani. Adica ea crede ca eu nu mai tin la ea, ca am uitat-o si ca tin la iubitul ei doamne.Mai bine nu postam intrebarea asta ca stiam ca va bateti joc de mine si nu`s emo
Nu deea nu ne-am vazut in realitate:X Oricum de ce unii isi bat joc de mine? ca am pus intrebarea asta
Deea mi se rupe mie ca vad intrebarea stii chiar mi-a zis asta-seara ca pe mine ma iubeste mai mult ca pe ea pr ei doamne...
Imprieteneste te cu alta fata de pe TPU ... Nu acum serios, n-ai prieteni in viata reala? La persoanele de pe net nu poti sti niciodata cine e in spatele calculatorului. o fi ea, o fi intrat sorsa etc. N-ar rost sa ti pierzi timpul cu astfel de "prieteni" si daca vrei neaparat sa va imprieteniti spune-i sa va intalniti undeva sa va vedeti fata in fata.
Pai poate e geloasa crede ca vrei sa il furi
vb cu amandoi
oricum un prieten virtual nu se compara cu unul real...
ia vezi poate iti vad amandoi intrebarea
Draga mea pun pariu ca mai mult de 13 ani nu ai serios de cand iubesti o fata pe net)
asta e cea mai mare tampenie
deci lasa nu mai fi emo
ca iti mai faci prieteni da vezi sa ti faci in real life(viata adevarata)
nu p aici pe net
vezi sa nu te imprietenesti cu vre un virus))
si ca sa o faci sa inteleaga ia o chitara du-te la balconu ei canta i si inainte trimite i o scrisorica de dragoste pe un porumbel asa o sa vada ca o iubesti
:X:X
love is in the air
Geo2969686 întreabă: