| BalonashCuHeliu a întrebat:

Sunt Melinda, si caut o porecla, nu vreau sa aiba nici o legatura cu numele meu.Va dau cateva exemple ale prietenilor:Laura-kakke, alexia-Floopy, Bea-ZOoZoO, Alex-Nox, Alex-Coopy, Dani-Shark...etc...As vrea sa fie scurta si usor de pronuntat
About me:Sunt rockerita...Toti imi spun Emmo, dar mie nu imi place. Mi se spune asa doar pentru ca sunt mai ciudata, mereu am avut propriul meu stil, propriile mele reguli si pentru ca niciodata nu am fost ca si ceilalti...Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| onyka a răspuns:

Ce nume frumos poti avea,,,locul tau daca cineva m-ar alinta i-as spune ceva de genu''Doar Melinda,nimic in plus!''winking dar te inteleg stiu ca ti-ar place o porecla haioasa,cool, pe care toata lumea o invidiaza, si sa fie doar a ta.Dar bucurate de numele tau asa cum e...minunat.Insa daca tot ti neaparat la o porecla, ai putea incerca: Lollipop; Tweety; Pitixx; Cipita; Lolla; Pinky; Trixxy; Zoozole; Bunny; Kissa; LovY; CiresyKA; Lora; Missy; LaLa; LuuLu; V3V3; KittZu; Vero,ViVy,Fefe; Zuzy; StrumFytZa; big grin si eu nu cu toata voia mea am la porecle de nu mai stiu cum ma cheama laughing Prieteni imi spun ZuuZa big grin, fratimiu mai mare Kinder,celalalt frate Ondur, cumntata Ony, colegii onyka,verisori, matusi si unchii Oanithha big grin si pe mine ma cheama doar Oana...big grin simpluwinking (si big grin Maria)big grin dar numele tau e minunat e,,, nu am cuvinte ador numele (cum o cheama pe actrita principala din ''MESAJE DE DINCOLO'' big grin) sper ca te-m ajutat! succes in gasirea poreclei potrivite! te pwpik! fonditsa?

6 răspunsuri:
| diana a răspuns:

In sfarsit cineva care si-a dat seama ce inseamna porecla!kiss
Freaky

| BalonashCuHeliu explică:

Am spus ca nu vreau sa aiba nici o legatura cu numele meu...si asa imi zic toti si deja m-am plictisit.de aceea vreau alta porecla

| dorina195 a răspuns:

Daca numele tau e Melinda-nu iti place, de ce nu incerci Sherly?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La sandy porecla?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

StrangerMele chatterbox bla bla

| ilinca_8799 a răspuns:

Si eu am o porecla laughinglaughing

uite iti pot spune meli