Ce nume frumos poti avea,,,locul tau daca cineva m-ar alinta i-as spune ceva de genu''Doar Melinda,nimic in plus!'' dar te inteleg stiu ca ti-ar place o porecla haioasa,cool, pe care toata lumea o invidiaza, si sa fie doar a ta.Dar bucurate de numele tau asa cum e...minunat.Insa daca tot ti neaparat la o porecla, ai putea incerca: Lollipop; Tweety; Pitixx; Cipita; Lolla; Pinky; Trixxy; Zoozole; Bunny; Kissa; LovY; CiresyKA; Lora; Missy; LaLa; LuuLu; V3V3; KittZu; Vero,ViVy,Fefe; Zuzy; StrumFytZa; si eu nu cu toata voia mea am la porecle de nu mai stiu cum ma cheama Prieteni imi spun ZuuZa , fratimiu mai mare Kinder,celalalt frate Ondur, cumntata Ony, colegii onyka,verisori, matusi si unchii Oanithha si pe mine ma cheama doar Oana... simplu (si Maria) dar numele tau e minunat e,,, nu am cuvinte ador numele (cum o cheama pe actrita principala din ''MESAJE DE DINCOLO'' ) sper ca te-m ajutat! succes in gasirea poreclei potrivite! te pwpik! fonditsa?
Am spus ca nu vreau sa aiba nici o legatura cu numele meu...si asa imi zic toti si deja m-am plictisit.de aceea vreau alta porecla