| dadaaaaa a întrebat:

Sunt mica de statura pentru varsta mea.Stiu asta dar deja ma enerveaza toti cand imi zic pitica.La scoala sunt cea mai mica din clasa.Astazi si profa` de italiana ne-a ridicat in picioare si a zis ca doar eu am ramas mica crying. Nu stiu ce sa le zic innapoi sa le inchid gura. Ce as putea sa fac sa cresc si eu cativa centimetri? Multumesc frumos pentru toate sfaturile.Nu ma intereseaza cei ce fac misto.:*

13 răspunsuri:
| lola a răspuns:

Spune-le ca esentele tari se tin in sticlute micismug

| ViVi a răspuns:

Volei sau innot love struck asa cresti

| mariutza a răspuns:

Ehh.si eu sunt cea mai scunda din cls...asta e...si mie imi zic astia din cls k sunt pitik.soarta...ar trebui sa nu'ti pese...nimeni nu-i perfect...mai bine scund decat palugahee hee...:*

| muffin94 a răspuns:

In acelasi caz sunt si eu am 1, 50-1, 55 si sunt in clasa a 8-a straight face as vrea si eu sa mai cresc pana la 1, 65 macar crying Eu uneori mai port tocuri de 5 maxim 10 laughing dar asa cand trebuie sa vin in adidasi ma simt foarte mica fata de ceilalti crying

| VladRO a răspuns:

Vei creste, vei creste, practica un sport, inot, volei sau baschet, si vei vedea ca vei creste happy

| jadir a răspuns:

Oamenii cresc si se dezvolta pana la 21 de ani, intr-adevar inotu ajuta la crestere.Dar daca esti mai mica ce? Intodeauna vei fi mai protejata si mai iubita si mult mai apreciata de cei din juruta si decat sa fi inalt ca bradu si prost ca gardu mai bine mica si apreciata.Frumusetea nu sta in inaltime culoarea pieli frumusetea sta in ceea ce reprezinti tu ca om.
pa pa bafta si sa fi iubita!

| stillhartu a răspuns:

Serios nu te ingrijora ai timp sa mai cresti. Eu nu prea. Am aproape am 18 ani si putin peste 1. 50. Dar asta nu e o problema. Crede-ma. Si am mai auzit si eu replici rautacioase la adresa mea, dar sincer nu ii bag in seama. Adica, am prietenii care ma accepta exact asa cum sunt. Si chiar considera ca asta ma face mai..."dragalasa". Nu trebuie sa le inchizi gura, trebuie doar sa le arati ca nu iti pasa de ceea ce zic. happy
Cat de crescut, nu face un sport fortat. Adica nu te stradui prea tare ca atunci accelerezi prea dintr-o data cresterea ceea ce poate duce la complicatii. Eu zic ca vreo 2 ore de volei de 2-3 ori pe saptamana ar fi de ajuns.

| Giuly_3112 a răspuns:

Noi semanam fffoarte mult! Dar sti cea mfacut eu? am inotat am facut volei si am jucat baschet (bine amu nu-i pentr umn mda...) sa stii ca la mine imi merge si eu acum sunt foarte inalta

| Giuly_3112 a răspuns:

Da tu cum crezi ca imi zice mie profu de sport laughing "pitica esti buna la fuga" laughing nu ma deranjeaza si nici pe tine nu trebuie sa te deranjeze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practica inotwinking
Dar daca esti mica ce?
Eu am o prietena
Porecla ei este pitik pentru ca este mica de inaltime si nici nu o deranjeaza acest aspect, cred ca nici pe tine nu ar trebui
Unii cresc mai incet
Asta e!
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sport samananca asa cresti mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu -ti ma face atatea griji si eu sunt cea mai mica din clasa si colegii mei ma mai fac sa ma simt prost cand deschid subiectul dar de multe ori imi mai dau si sfaturi care din nefericire nu functioneaza(nu tot timpul) la mine dar nu numai inaltimea conteaza in viata si daca ei iti zic asta tu considerate o persoana importanta daca ei isi fac atatea griji pentru tine si oricum multi oameninu gandesc cand spun asemenea lucruri pentru ca acele lucruri te pot afecta profund dar tu bucurate asa cum esti ca daca esti fat u poti purta linistita tocuri si inca ceva fetelor scunde le sta mai bine cu tocuri.

la mine in calsa desi sunt aproape cea mai scunda sunt respectata pentru ceea ce sunt!

moralul sushappy

| lolamileyvanessa a răspuns:

Pai fa baschet si sari mult stai linistita o sa cresti si amenintai si tu cu ceva...gaseste-le punctul sensibil si lovoste acolo unde doare cel mai tare asa cum fac si ei cu tine