Peste 1000 € depinde de medicul chirurg poate fi ( 2000 sau chiar 6000 €)
Nu cred că operația va fi dureroasă deoarece vei fi anesteziată, dar primele 2 săptămâni vei avea dureri, greutăți de respirație, dureri când miști brațele.
Alte complicații ce pot apărea sunt paralizie parțială în urma operației, dureri asemănătoare cu cele hormonale, etc.
Dacă ești minoră da și vei avea dureri când vor crește, dar nu cre că operația se poate face fără acord parental.
Alte complicații pot fi apariție de vregeturi, bubițe, și chiar noduli de cancer.
Nu încerca să te compari cu altele, că niciodată nu te vei mulțumi.
Nu o sa poti alapta atunci cand vei avea copil. Durere sigur va fi, ca la orice operatie. De crescut nu va mai creste nimic fiindca va taia ceva nenea doctorul din acea zona.
Amana tuning-ul asta pana la varsta de 40 de ani, crede-ma ca atunci efectul va fi de WOW!, acum daca o faci nu vei fi cu nimic deosebita de orice alta adolescenta inzestrata de natura. Nu sunt " comunist ", sunt de acord cu operatiile estetice, dar pentru defecte adevarate cum ar fi indreptat nasul, forma urechilor, chestii intr-adevar deranjante nu mofturi.
Nu ne priva de aceste informaţii super interesante.
Spune-ne.
Dacă îţi faci operaţia, o să-ţi cadă pe jos şi o să ajungi să te joci tennis cu ele.
Pana la urma cati ani ai? 13 sau 16? Oricum, indiferent de varsta pe care o ai, cert este ca esti minora si nu ar trebui sa te gandesti la silicoane. Mai bine axeaza-te pe scoala si lasa operatiile estetice pe mai tarziu, daca chiar vei avea ceva inestetic de corectat.
Nici 13 si nici 16 . Eu doar cautam pe cineva care sa imi dea detalii dar oke...
Ce informatii? Cautam doar pe cineva care sa imi dea detalii gen cineva cu experienta. Si nu consider asta. Dar fiecare cu parerea lui
Pai din doua intrebari pe care le-ai pus pe TPU, reiese ca ai 13. In orice caz, nu cred ca e necesar sa te gandesti acum la o astfel de interventie. Nu cred ca ai un complex atat de major legat de sanii tai.
. Vad ca iti place sa spionezi. N-ai de unde sa stii care este varsta, inaltimea si greutatea mea doar din intrebari puse pe TPU. Mdea, oke
Cine are de gand sa isi puna un implant atat de mare? Eu doar am cerut detalii, atat si nimic mai mult. Ca sfaturi am destule Mda mersi de. divertisment
Asa reiese. Sunt mai mare de atat si multe fete de genul "instagram models" si-au facut aceasta interventie si m-am gandit si eu. Nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul Vreau doar sa stiu niste detalii care ma vor ajuta la decizia finala
Nu e spionat, tot ce postezi pe TPU e public. Daca informatia nu e corecta, zi cati ani ai, ce inaltime, si ce greutate.
Multumesc mult! Normal ca o voi face cu acord parental (in caz ca ma hotarasc) In sfarsit cineva care a inteles ca am vrut detalii si nu sfaturi contra. Ai funda!
Normal. Kylie Jenner, Madison Beer si multe alte persoane. Plus ca poti cauta pe internet minore cu silicoane . Nu e contra legii, trebuie doar acord parental
Daca aveai o greutate normala, nu reactionai asa. Deci, ce inaltime si greutate ai?
Cine sunt acele doua personaje? si de ce ar fi ele un etalon?
Mulţumesc de fundă, dacă doreşti să ai te sfătuiesc să mai cercetezi puţin şi alte opinii, am înţeles că unele pot fi cu o perioadă de garanţie şi că trebuie să ai o alimentaţie consistentă în colagen, de creme nu sunt sigur.
A da şi s-ar putea să mai crească atunci când naşti până alăptezi copilul, după care revin la normal şi atunci vei avea oarecum pielea tensionată şi vei simţi ciudat ; i s-ar putea sau nu să ai probleme cu alăptatul.
Şi ai grijă ce medic chirurg îţi alegi, sunt unii care vor spune că nu poţi să practici sport, şi mai e un fel de tras, am citit undeva, de sân ca şi cum l-ai rupe, sincer nu am îmţeles motivul dar persoana care şi-a împărtăşit experienţa pe blog a spus că a făcut asta şi că părea dureros.
Cam atât numai bine!
"Multe adolescente au silicoane"
Eu nu stiu nici macar 1 fata din cercul meu de cunoscuti care sa fi facut asa ceva dar okay... daca tu zici...
Incearca sa nu te mai compari cu altele!
Fiecare om este diferit. Mi se par total dizgratioase lucrurile de genul.
Silicoane, piercing-urile si chiar si tatuajele exagerate.
Daca vrei un tip care sa te placa doar pentru sani si atat atunci e okay...
Viata ta, timpul tau... banii tai so, nu este treaba noastra.
Succes in continuare!
Bună!
Doar tu să crezi că cineva îţi face un implant mamar/siliconic la doar 14 anişori
Singura soluţie ( exceptând implantul cu silicon ) este să ai RĂBDARE!
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.
De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" din partea maternă ).
Toate cele bune!
Vrabia malai viseaza!
Tu crezi ca se face asa ceva la minore?
Trebuie sa ai rabdare, sanii tai se vor dezvolta de la sine, esti abia la inceput.
Daca vei trece de varsta majoratului, nu vei fi multumita de sanii, te poti gandi la asa ceva.Dar e posibil sa ai probleme.
Greutatea cu 7kg in minus decat inaltimea. Deci da, e un bmi normal.
Se face. Ok. Nu mai au rost sfaturile caci eu oricum nu am cerut vreunul(deci nu aveau rost ) Am dat funda demuult
Nu sunt un etalon, doar am dat exemple de persoane cunoscute. Mai conteaza? Am dat funda deja
Multumesc mult de tot! Am gasit si eu pe cineva cu capul pe umeri care intelege despre ce vorbesc! Iti doresc o zi buna!
Buna! Ai putut efectua procedura? Nu de alta dar si eu sunt destul de interesata dar nu gasesc nici un anunt pentru minore
anonim_4396 întreabă: