Sa sti ca e de apreciat ce spui tu altu ar spune tu nu, bine, urmatoarea.de impacat nu prea stiu poate ai putea sa vorbiti, fata in ata sa ii spui ca inca o mai placi si ca nu te poate lasa asa daca nu merge atunci lasa-i ftei o saptamana sa vezi ce face si apoi mai vorbiti daca nu vra atunci poate are motivele ei si ar trebui sa faci o pauza sa iti revi si vzi tu ce faci
Pai eu as zice sa vorbiti inre 4 ochii si sa ii spuii tot ce ai pe suflet ca tu inca nu accepti factul ca v-ati despartit si ca tu chiar tii la ea si ca o iubesti din toata inima si nu vrei ca totul sa se termine aici ca tu vei lupta pentru relati si chesti de astea spune-i ca nu poti renunta la ea asa de usor si sa iti mai dea o sansa si vei fii atent cu ea
FUNDA?
Salut! imi pare rau ca treci si tu prin asta, stiu ca e nasol. in aceasta situatie ma aflu si eu. stiu ca e greu si ca oricum suferi, dar parerea mea e ca trebuie sa fii optimist si sa speri ca intr-o buna zi, veti fi iar impreuna si va veti iubi ca la inceput. cum zicea fosta mea iubita... timpul decide