| bogdan_8744 a întrebat:

Sunt nou pe site-ul asta...
Sper ca mi se va raspunde la intrebarea asta, mai ciudata pentru unii, dar pentru mine destul de obisnuita.
De ce isi fac astia "muschiulosi"(15-18 ani cam asa) poze cu ei dezbracati, dar intr-o camera/casa darapanata, cu zugraveala naspa, o usa stricata, alba, scrijelita, de pe timpul lui lu' ceasca? Adica fundalul nu conteaza? Eu la aia ma uit prima data. La fel si la pitipoancele de pe hi5/facebook. Mereu imi spun amicii mei ca am probleme mai speciale, ce ar trebui tratate, dar eu le zic ca ei au probleme si ca doar "***ut" e primul lucru care le trice prin cap! La ce rost un corp de invidiat, cand au o casa de zici ca e bantuita? Voi ce ziceti? Conteaza doar corpul sa arate bine? Dar invers? Sa arate doar corpul naspa, iar casa hotel de 5 stele? Ca sunt si d-astia...Eu nu fac parte din nicio categorie. Eu sunt mai special. Am fost inzestrat de la natura cu... rusine big grin
Pentru mine conteaza mai mult fundalul. Aaa...si nu vreau raspunsuri gen: "cocalari, ce sa le faci?" ca si asa nu stie nimeni exact sa identifice unul. Poate chiar eu sunt un cocalar, dar nu realizez straight face Dar voi sunteti cocalari sau pitipoance? Banuiesc ca n-ati zice "daaa!". Apropo, am tot vazut aici pe site si vreau sa va intreb ce e cu fundele astea? Care e faza aici? Ce faci daca primesti asa ceva? La ce foloseste? Si ultimul lucru! Mi-am facut de abia acum cont, dar vreau sa-l sterg mai tarziu. Din cate vad aici la setari pe profil, nu gasesc un buton de blocare, stergere ceva...

2 răspunsuri:
| mulinobianco a răspuns:

Buna. In primul rind as vrea sa-ti spun Bine ai venit pe TPU aici vei putea primi un raspuns de folos la orce intrebare ai avea.
Eu sunt fata si cred ca parerea mea despre muschiulosii aia conteaza pentru tine.Deci pentru mine la o persoana in primul rind conteaza sufletul, nicidecum aspectul fizic sau fundalul la o poza [ sigur ca si aspectul foarte mult conteaza, dar e imposibil sa-ti placa o persoana frumoasa care e in acelasi timp neordonata ] Nu fiecare persoana isi poate permite hotel de 5 stele, si la fel nu fiecarui om ii este dat de la natura un corp extraordinar de frumos, da chiar sa-si faca poze pe unde s-ar nimeri, in toata mizeria asta deja e culmea, eu la fel nu sunt nici asa nici asa, dar ma consider simpatica si atunci cind pozez, am grija eu de locul in care pozez.Cit despre pitipoancele alea, am doar o parere pe care ti-o zic in citeva cuvinte : De vina sunt parintii.
Da, exact parintii, deoarece ei sunt datori sa-si educe odorasu de copil incepind cu clipa in care el a aparut pe lume. O fata educata, sunt sigura ca niciodata nu-si va permite sa se comporte extravagant, anume pe net, cind vad pozele alea cu buzele umflate, ochelarii misto pe nas si in spate se vede o mizerie de mi se ridica parul care nu-l am pe picioare in sus. Sigur ca conteaza fundalul.
Eu pot sa zic liber si foarte sincer ca nu fac parte din acele pitipoance si asta datorita mamei mele care la timp mi-a bagat mintile in cap [ nu in sens direct big grin ], datorita surorii mele care mereu m-a invatat numai bine, si sigur ca prietenilor mei adevarati care niciodata nu m-au invatat sa fac vreun rau, care mereu m-au sustinut, si la care eu tin enorm.
Fundele sunt ca un fel de multumire pentru un raspuns folositor sau placut. De exemplu tie ti-a placut raspunsul meu big grin si tu imi dai o fundita, ea va aparea la mine pe pagina, si cind cineva va intra la mine, va vedea ca am deja 15 funde, cea ce inseamna ca nu sunt o prostuta, si pricep cite ceva. [ in realitate pricem mult mai multe decit *ceva * ] si exact asa, acumulind funde, poti deveni expert TPU.si asa mai departe.
Si pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile, care acum se doresc a fi sterse.
In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.

Sper ca ti-a fost placut sa citesti raspunsul meu, daca mai ai ceva intrebari poti simplu sa te adresezi la mine, cu placere te voi ajuta. Bafta si o seara buna in continuare happy

| SuntUnCartof a răspuns:

Pai ei isi fac poze ca sa atraga fete...aia e retea de socializare si eu cred ca gandesti gresit adica de ex daca ai fi fata ca banuiesc tu esti baiat XD asa si ai avea un iubit ''bine facut'' dar cu casa darapanata ce ai face? L-ai parasi pentru asta? Adica tu judeci omul dupa ce are in casa?

fundele le strangi pentru a ajunge cat mai ''POPULAR'', cu cat ai mai multe funde cu atat poti inainta in locuri.(rank)