| regretcomplet29 a întrebat:

Sunt nou si am o intrebare. Prietenul meu e putin cam pervers si vrea sa imi puna mana pe sa-i(pe sub bluza) dar eu nu prea vreau, ce sa fac? Ma puteti ajuta?

9 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Paraseste-l daca nu-ti plac perversii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Da-i peste mana. Spune-i ca nu poti accepta un astfel de comportament din partea lui deoarece tu esti o fata cu o morala foarte solida si ti se pare ca ar fi un "injositoar" pentru tine fiindca asa se comporta doar cele care sunt usuratice sau "panarame". Insa procedand asa, depinde daca va fi de acord si va accepta o astfel de abordare din partea ta si continuarea relatiei. Dar nu uita, o astfel de abordare poate avea/fi cu 2 taisuri. happy

| Doub a răspuns:

Leagă-l de calorifer

| ywar a răspuns:

Fa-i o supriza! ^^ O mica reclamatie la politie pentru viol! Nu aveti ce face!

| Clorox a răspuns:

Fute-i una-n gura!

| seth2016 a răspuns:

Da, da-i peste mana happy. Acum, ca sa eviti al doilea tais citeste mai jos si da-i o mana de ajutor.

Se zice ca personalitatea omului are trei parti: parinte, adult si copil.

Comportamentul "pervers" al prietenului tau este expresia "copilului liber" (si obraznic) din el.
Daca ii dai peste mana ii raspunde "parintele critic" din tine.

Tranzactiile de tipul asta (copil liber [obraznic] - parinte critic) pot duce la conflicte.

Ca sa nu se intample asta ajuta-l putin. Adu conversatia la nivelul adult-adult si elimini posibilitatea unui conflict. E foarte simplu sa faci asta.

Ca sa completez acum:
1. Da-i peste mana.
2. Spune-i: hai sa vorbim ca doi oameni maturi despre asta.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pârâcioasă mica!

| Nitunitu a răspuns:

Ii dai peste mana!

De ce regreticomplet?

| AnarchyUK a răspuns:

Dacă nu vrei, nu îl lași, simplu.
Dacă chiar îl iubești (și ai grijă la ce înțelegi prin asta: dacă tu îl placi, el te place și știi că relația voastră ar putea dura mai mult de câteva luni), și el chiar vrea asta, poți intra în acest joc. Dacă astfel realizezi că nu îți place deloc, îi spui, iar astfel nici băiatul nu mai poate comenta. Ai încercat, i-ai făcut plăcerea, dar nu a mers. Gata.
Dacă nu se oprește, e o problemă (apelează la un adult, să nu îți fie rușine, better safe than sorry).
Ai grijă.