Nu renunţa la tine şi la planurile tale pentru nimeni. Dacă nu îţi respectă dorinţele, nu te iubeşte suficient şi drept urmare nu te merită. Părinţii tăi au avut dreptate, ar trebui să îi asculţi.
Promite`i ca`i faci cati copii vrea el.Probabil il sperie gandul ca restul neamurilor lui au deja 10-20 si el nu va reusi sa atinga aceasta performanta.
Aoleo!
O sa aibă de lucru biata fata în cazul asta...
Bună!
Un bărbat, băiat care îti cere să renunți la scoală, să nu faci facultate, la dorințele tale, plus ce ai mai spus că face, să stii că nu te merită, nu te iubește. El conștientizează că te va pierde, conștientizează ce face...doar că nu îi pasă.
Nu te merită! Nu îți mai pierde timpul cu un astfel de om.
Off. eu una cred ca nu te iubește sincer, dacă te ar iubi nu s-ar uita la altele. Și din moment ce se îndoiește de tine, nu merita.
Sa nu enunti la facultate, la viitorul tau pentru el, el si-a cam pierdut respectul fata de tine din momentul in care a crezut ca tu nu erai virgina si faza e ca daca se poarta asa cu tine, pentru binele tau mai bine ai pune capat relatiei. Adica el crede ca poate face ce vrea cu tine. Asta nu e normal, gandeste-te doar ce e mai bine pentru tine si ia o decizie, mult succes, te puup
Nu faci bine ce faci.
nu cred ca ar trebui sa continui cu relatia asta.
iti faci singura rau. iar motivul pentru care s-a schimbat este ca nu te mai iubeste.
fa facultatea. tu o sa ajungi undeva in viata.
in schimb daca ramai cu el vei fii mizerabila restul vietii.
succes si imi pare rau.