Natalia,nu ai dc sa crez in paranormal daca nu ai vazut cine stie. poate povestile alea sunt reale, sau poate nu. eu nu stiu ce sa cred despre asta, pot doar sa sper ca pentru fiecare exista o explicatie logica.
De exemplu am citit 2 isorisiri de pe blogu ala si am o explicatie pentru unele din ele, dar unele lucruri sunt pur si simplu inexplicabile
Povestea cu prunul care nu mai facea prune pentru ca era blestemat... poate nu s`au facut prune pentru ca prunul era bolnav, sau era anotimpul secetos...pentru ca nu intotdeauna poate face (la fel ca marul.nu intotdeauna face mere)
In legatura cu paranormalul, e bine sa fii interesta de anumite lucrui, uneori si eu aveam impresia ca vedeam cu ochii deschisi secvente din viata mea [de ex ca eu si cu verisoara mea stateam la masa si discutam un lucru]...iar peste cateva zile se intampla chiar asa.Lucrul asta ma inspaimantat si ma gandeam ca am "premonitii" pentru ca nu visasem deoarece eram treaza
sper ca ti.am fost de ajutor,si inca un sfat: inainte sa crezi ca e ceva paranormal,cauta explicatia logica,iar daca nu o gasesti intreaba si pe altii, si daca nu exista nici o explicatie, atunci poti fi sigura ca e ceva paranormal
misauratcuviata întreabă: