La 12 ani tie iti sta gandul la prieten?
Mi-e sila de copii de 8-14 ani, de copii in general care in loc sa le stea capul la scoala le sta capul la prostii, sunt curios cate picioare in c*r ti-ai lua daca ar sti parintii la ce te gandesti tu, rusine, generatia asta se duce pe p...
Nu este prea mica, esti doar un copil fara minte, naiv si puternic influentat de un anturaj foarte prost.
Hei.Uite ce zic eu,vad ca stii povestile alea cu"esti prea mica mai asteapta". Sicer, nu am de ce sa mint, asta ti-as fi spus si eu dar tu nu asta cauti, asa ca voi incerca sa-ti dau sfaturi
Ai grija cu baietii putin mai mari gen, cum e baiatul din faza ta de 14 ani pentru ca de multe ori mai fac si faze de genu ca sunt cu tine numa asa.Nu zic ca si el e asa deoarece doar tu il poti cunoaste si tu stii.
Daca vrei mai mult decat pupe pe obraji, trebuie sa fi si tu insuti pregatita pentru asta.Primul sarut te face sa simti fluturasi in stomac,sau cel putin asa a fost la mine!
De asemenea,tie nu ar trebui sa-ti pese de ceea ce zic prietenele tale si sa lasi totul sa decurga intr-un mod cat mai firesc si normal. Daca va fi sa te sarute si va vrea,o va face, asa ca ai rabdare chiar putin, sau in caz ca vrei neaparat, de ce nu, pupa-l tu pe el.E foarte bine ca te ia usor si ar trebui sa apreciezi asta pentru ca putini baieti mai sunt asa deci lasa lucrurile sa fie firesti ca vrei vedea ca o sa te sarute doar lasa totul asa.Asta e sfatul meu si eu asa as fi facut.Prietenele tale de la care ai auzit asta (in caz ca sunt de varsta ta) vor doar sa para mai "cool" ca sa zic asa pentru ca ele s-au sarutat dar sa stii ca nu ai nimic de pierdut in fata lor pentru ca inca nu te-ai sarutat cu el Astea nu-s lucruri asa importante pentru ca iubirea se arata prin respect si intelegere nu prin lucruri ca astea care sunt minore din punctul meu de vedere!
Eu oricum iti doresc succes, toate cele bune si sa auzim de bine :*
Pai poti sa ie atitudine..adica il saruti cand nu se asteapta... ar fi dragut, mai ales ca e mai mare ca tine presupunca el s-a sarutat macar odata. orum succes si sa va tina!