Eu zic ca lui inca ii mai place de tine, dar cum ai zis si tu, l-au durut jocurile tale. Daca tu chiar vrei ceva cu el, trebuie sa te gandesti la mai multe. De exemplu, sunteti in aceeasi clasa, ceea ce poate fi un convenient sau nu Poate o sa iti placa sa il vezi 6`7 ore pe zi, sau poate nu. In cazurile de genu', intervine plictiseala mult mai rapid.Stiu cupluri care nu au rezistat, iar daca relatia se termina urat, vei fi nevoita sa il vezi zilnic... la fel si cu certurile, etc.
Daca totusi vrei sa incerci, poti ori intr-o zi. sa o iei cu el pe drum spre casa si sa ii spui ce simti [ asta daca ai curajul si esti sigura pe sentimentele lui ], iar de aici el se va hotari daca vrea ceva cu tine sau nu. Sau poti, incet, incet, sa ii dai niste semne ca il placi, semne mai discrete, dar clare. Exact cum facea si el cu privirile sau ii mai ceri ajutorul la o materie la care se descurca. Chestii clasice.
SucCes.
Deci nu pot sa cred! Situatzia asta mi s-a intamplat mie, eu fiind in ipostura respectivului. Am patit exact ca tine si patzesc in continuare. Ea e colega cu mine si mi-a placut de ea in a 9-a si a 10-a(acum tot a 10-a sunt) si am ashteptat ceva din partea ei.Am aflat ca ei ii placea de altul(de la facultate) care o prostea si o inshela.Aqum imi zambeshte cald, senin da' eu nu mai stiu ce sa cred. Mie teama ca am ashteptat-o prea mult, ca poate nu sunt genul ei, ca poate a inceput sa ii placa si ei de mine da' nu mai pot, am ashteptat si ashteptat atat de mult.Aqum, fii atenta.La ora de romana, am facut poezia Pe langa plopii fara sotz de Eminescu(se potriveshte exact situatziei in care suntem noi) si eu nu am vrut sa vorbesc cu nimeni, ci am stat toata ziua asa, gandindu-ma la ce elegatura stransa e intre poezia si noi. Ea(sta in spaele meu) a observat si s-a uitat intr-un fel, in care parca imi spunea ca e alaturi de mine.Sincer, te inteleg perfect, pentru. ca suntem in aceeasi situatzie.
Si eu cred ca aceasta coincidentza e prea mare... Daca ai vrea sa ne cunoashtem si sa mai vb, ai aici adresa mea de email: fire_and_water_angel16@yahoo.com
Sall Cozmin! Mey da. e chiar mare coincidenta Poi si u acum ce ai face adica daca ai fi in postura lui(adica ai fost si esti, dar in situatia mea)? Ti'ar m, ai placea de ea? adica eu una l'am facut gelos intentionat si nu stiu daca mai simte ceva pentru mine. u ce crezi?
Mi'ar placea sa mai vb... dar nu stiu cum am putea sa luam legatura.:-P.
Ce zici?
PupiCi!