Se vede clar ca tine la tine. Dar problema nu e la el, ci la tine. O relatie intre colegi e cam greu de intretinut pentru ca toata lumea isi baga nasul si isi da cu parerea si daca nu stai bine cu nervii chestia asta te va scoate in curand din sarite
De ce nu vorbesti cu el? Sa ii spui totul.Nu ai nimic de pierdut. Ce sens are sa iti bati capul cu intrebari la care numai el are raspunsul?
Cred ca mai simte ceva pentru tine. Daca nu vrei sa-l pierzi definitiv du`te si fa tu primul pas mai ales ca zici ca esti indragostita de el. Sigur o sa mearga relatia. atata timp cat va placeti unul pe altul. Faza cu raceala chiar mi-a placut; chiar ii pasa de tine. Nu lasa timpul sa curga si fa tu primul pas asa cum am mai zis. :* Bafta.
Scrie corect si nu mai pune aceeasi intrebare! A mai fost pusa o data M-am plictisit de ea!
Eu. zic ca te placeee. j eoo am un coleg fiix asa )) sh. vb p mess cu el.la sch el sta.numa* cu.cativa baieti in banca.atat. da eu cred c el t place.:**
Tre' sa te gandesti ca o relatie intre colegi de clasa nu o sa mearga prea bine. II pasa de tine si o relatie de genul asta imi mult o sa strice prietenia dintre voi...parerea mea sincera
Nu te sup pe mine!