Ai putea acum sa mentinonezi care sunt intrebarile tale si ce sfaturi ai vrea.Si mai am un sfat(ca intre fete)nu; ti mai da NEVER datele tale personale(cum arati, cati ani ai si asa mai departe, crede-ma stiu ce vorbesc)
Lasa-o e prea mica sa se dea cu capu de pereti, e timp
Nu mi-am dat nici macar numele, de varsta si infatisare trebuia sa mentionez deoarece altel nu ati fi avut cum sa-mi raspundeti. Iar intrebarile le-am mentionat, dar le pot repeta - Ce parere aveti despre o astfel de cariera? - Credeti ( dupa descriere ) ca as putea reusi? - Ce agentii mi-ati sugera? - Ce parere aveti despre NTM / s.a.m.d.p. / sfaturi, idei. Multumesc, oricum :*.
Nu-i mica, trebuie sa invete de acum cum e lumea reala de fapt, nu-i un vis
La cati ani va fi mai mare? asa dupa parerea ta
Elegant.Multumesc ca te-ai obosit sa scrii, dar nu era nevoie. Nu cred ca am facut nicio greseala spunand ceva care era necesar despre mine si nu cred ca e prea devreme sa ma gandesc la asa ceva.O astfel de cariera se incepe de mica. Repet, multumesc.
Dupa parerea mea, prea multe invatate strica, o stiu din experienta, ce vrei ca la 15 ani sa numai aibe copilarie? eu unu am copilarit ceva timp, insa imi pare rau ca nu am compilati mai mult.
N-am zis sa nu copilareasca, dar lumea de azi e dura si se va trezi la un moment dat ca nu va sti ce-i de facut
Scuze ca team facut sa mai repetiimi pare rau(sincer). Dupa mine e o cariera interesanta cred ca-i si destul de cautata daca iti place vei reusi.Iar cu agenti imi pare rau dar nu te pot ajuta cas paralela.Nu era necesar sa zici ca esti creola si kilogramele atata timp cat vrei sa fi la o agentie. Daca ziceai ca vrei sa fi fotomodel era necesar.PAREREA MEA
Pai poti copilari multa vreme, dar depinde ce intelegi tu prin copilarie
Nu-i absolut nicio problema.Stiu,am exagerat cu descrierea, dar de kilograme era nevoie pentru ca de obicei un model trebuie sa aiba o anumita inaltime si greutate. / Multumesc, again:*
Din cate imi mai aduc eu aminte fotomodelele din Paris/franta trebuie sa aiba cu 10kg mai putin decat inaltimea(de exemplu daca ai 1, 71 trebuie sa ai in jur de 61 de kg)eu asa stiu.Si nu-i nevoie sa multumesti ca n-am zis cine stie ce:*
Nu stiu in Paris, dar New York, Londra, Milano..si Romania, trebuie sa aiba cu 10 kg mai putin. Mie imi e de ajuns ca te-ai obosit sa citesti si ca mi-ai raspuns, so. :*
20kg* sorry.
Puisor,candva aveam si eu genu de arfe in cap ca si tine aburi si fumuri stii ce s-a intamplat? am abandonat scoala,am inceput sam a port ca un golan,aratam ca un puscarias, primul pas a fost facut de mine cand eram de varsta ta.
acum sunt din nou pe drumul cel bun
vezi ce peste te prosteste sa te scoata afara din tara sa te duca la produs, eu ti-am dat un sfat, bun prost, nu ti l-am dat cu rea vointaalegi ce vrei din el.
Imi cer scuze ca ti-am raspuns asa direct, nici la mine nu a fost cu rea vointa, vreau doar sa spun ca stiu ce fac.Probabil multi considera ca sunt prea mica, dar o asemenea cariera se incepe de la o varsta frageda, mai incolo nu ai ce sa mai faci.Si stiu ca multe sunt tepe, tomcai am spus asta, dar stiu si agentii serioase de modeling.Nu am de gand sa abandonez scoala sau sa incep sa fac alte prostii. Copilaresc, dar pot fi si serioasa cand trebuie.Ma gandesc si la viitorul meu, etc.Nu mi-ar fi greu nici sa ma uit la Tom si Jerry, stiu oameni mari care fac asta, tot ce vreau sa spun e ca. am pus intrebarea pentru a asculta si sfaturile unor persoane care nu am cunosc, care ma ajuta..si-ti multumesc, am simtit doar nevoia sa explic
E ok,dar modelingu e doar o fita,nu poti scoate pe termen lung bani,adica... parerea mea e ca ar trebui sa te orietenzi spre altceva,tine minte... nu conteaza cum arati,ci cum gandesti.
Daca arati bine cum spui tu(nu te cunosc) vei vedea ca vei da de oameni falsi cu gramada,insa acei oameni care te apreciaza pentru ceea ce esti,nu pentru cum arati,vor fi o comoara pentru tine.
IN Romania ca sa ajungi sus in casele de modeling,mi-e rusine sa iti spun ca trebuie sa ridici coada. trebuie sa te culci ba cu unu,ba cu altu trebuiesc multe sacrifici facute de genul.
Eu zic mai bine sa te gandesti mai in amanunt, mai bine urmezi o facultate, mai bine te faci avocata, doctorita, ceva din care sa fi respectata de oameni cu 'greutate' nu de fotomodele.
ca fotomodel azi esti, maine numai esti.
E adevarat, bine, nu e doar o "fita", e mai mult de atat daca ne gandim ce se intampla in alte tari, in "capitalele" modei spre exemplu.Nu am d egand sa renunt la scoala, am de gand sa-mi fac facultatea, sa urmez niste cursuri, cum am spus - visul meu este de fapt sa devin actrita, doar ca trebuie sa te lansezi intr-un fel sau altul, si multe actrite la inceput au fost modele, si "modele" in adevaratul sens al cuvantului, nu fete care se vand pentru a reusi ceva
Mna,fiecare cu parerile lui/ei cu visurile lui/ei e ceva normal, uite draga, si eu am avut visuri, multe. multe insa. odata cand cresti, cand vezi ca posibiltatile din tara asta sunt din ce in ce mai mici, salariile nu au mai crescut de 5 ani,preturile sunt gata explodeze... te cam plictisesti sa visezi,deja visele devin sumbre,oameni care ieri iti erau prieteni,azi iti sunt dusmani,fiecare il intereseaza doar de el, nu e gresit sa visezi,e ok insa iti spun din experienta mea,fara pile nu faci nimic, unde te angajezi, trebuie sa ai pile, ori trebuie sa ridici coada ca femeie, din 2 una adica,peste tot unde am fost sa ma angajez la paza(la munca de jos tine minte) sunt calificat,am atestat,sa nu mai spun ca sunt cat usa, mi se spunea cu ranjetu pe fata "Mai dai pe aici,mai dai pe aici" sau." Lasa un cv, te sunam noi ", crede-ma nu am nimic cu tine,doamne fereste.
Dar ca sunt niste vise,regret sa fiu eu cel care ti le spulbera,adica fiecare cand suntem mici visam sa fim cineva,printi,printese,vedete,actori dar cati dintre noi ajungem? sunt doar niste vise,iti va veni mintea la cap cand vei mai creste,vei vedea ca nu tot ce zboara se mananaca,si ca sa fi actrita si fotomodel, trebuie sa fi PERFECTA, iar mama natura nu face pe nimeni perfect, deci va trebui multe operatii estetice, uitete cate fete sunt distruse pe viata.
Ok, inteleg tot ce vrei sa spui. stiu ca e greu, dar nu e un lucru rau sa "visezi" cum spui si tu si. ei bine, nu ma voi opri aici din visat . Doar ca exista si actrite care nu sunt perfecte, dar sunt speciale prin felul lor de a fi. in fine, asta in alte tari. Crezi ca nu stiu ce se intampla in Romania ? Pur si simplu, regret ca sunt nascuta aici. urasc lucrul asta, dar oricum nimic nu se schimba. Am inceput sa cred ca Romania e cea mai ipocrita tara. si asta e din vina oamenilor. dar ce mai e de facut? Multi ar vrea sa schimbe ceva, dar n-o fac, iar generatia noua va fi nevoita sa ia totul pe spinarea lor pentru ca unii nu au fost in stare sa mentina tara asta asa cum trebuie.Da', poate sunt prea mica si nu prea stiu ce vorbesc aici, poate ca nici nu eram nascuta de revolutie si totusi vorbesc despre ce se intampla cu tara asta. dar...
Generatia de sacrificiu a fost cei care au acu 40 - 45 adica parintii mei, generatia mea de dupa 91, a fost ultima generatie cu cheia de gat, ultima generatie cu cornete, cu hoti si vardisti, ratele si vanatori pititea si altele.
Hai maxim ultima generatie sa fi fost prin 93 da nu stiu oricum, noi la 14 15 ani ne jucam ascunsea,ne jucam ratele si vanatori,nu ne era frica ca ne vede careva si rade de noi,la noi era cu trimestre,la voi e cu semestre. asa e, ai dreptate Romania e tara unde totul e posibil.
De asta am vrut sa iti explic, ca fara sa ridici coada e aproape imposibil(sau sa dai bani) eu ca barbat e mai ok, adica mie ce sa imi ceara? sa ridic coada? dar ca femeie e nasol, peste tot numai perversi, numai oameni care vor doar sa te abuzeze.
Am uitat sa mentionez, idolul meu este Nina Dobrev! Dupa parerea mea, este o actrita foarte buna.
Si eu vreau sa devin actrita mult succes, din cate vad esti frumoasa foc>
Hei, succes si tie!:* Nu sunt eu in poza, este Nina Dobrev. Este idolul meu, dar la inceput am placut-o deoarece toata lumea imi spunea ca seman cu ea :*.
Dragut, deci practi am nimerit-o zicand ca esti frumoasaaaaaaaa sunt un geniu XD