| Bebel Ciufulit a întrebat:

Sunt noua pe aici.Prietenul meu a picat sala pentru permisul de conducere.Am vorbit cu el, este foarte trist si nu stiu ce sa ii mai spun, ca sa il incurajez. A mai picat de 2 ori si se simte foarte rau. A vrut sa isi taie venele. Ce mesaj sa ii dau? Merci!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l sa moara naibii pentru ca oricum o va face la cit este de slab.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consoleaza-l si tu, dar acum nu as vrea sa il vad pe strazi! bine ca la picat decat sa face vreun accident, sa mai incerce!

| miumiu a răspuns:

Hey! Pai stai alaturi de el si invata-ti impreuna(poate-l stimulezibig grin)

| CaramelX a răspuns:

Pai fi alaturi de acesta arata-i ca are o viata inainte si ca te are pe tine. Spune-i ca il iubesti si ca vrei sa fi alaturi de el nu vrei sal pierzi. spune-i ca permisul nu este mai important ca viata. fi alaturi de el incearca sal convingi ca o sa-l ajuti sa-l ia data viitore daca poti invata impreuna cu acesta cititi impreuna citestei si tu acestuia, sa intelega mai bine si dupa pune-i intrebari pentru fiecare intrebare la care a raspuns corect dai un premiu dai un pupic ceva si cand o sa reuseasca sa faca un chestionar cu peste 22 de puncte dai un sarut mai lung si dulce dupa ce o sa faca mai multe chestionare dai ceva si mai tanndru savezi ca o sa-l ajute!