| regina a întrebat:

Buna:*sunt noua pe aici si am cateva curiozitatilaughingcum se dau funditele? pot sa sterg intrebarile puse sau uele raspunsuri daca nu sunt ok?happy

Răspuns Câştigător
| cosmina05 a răspuns:

Funditele se dau atunci cand din mai multe raspunsuri, alegi unul care vrei sa-l premiezi.iti va aparea in dreapta fiecarui raspuns, o fundita in alb-negru, daca dai click pe ea se vede colorata si asa poti premia raspunsul.(de exemplu, daca premesti un raspuns si tu il visualizezi imediat, fundita nu va aparea din prima, va trebui sa mai astepti). pentru a sterge o intrebare sau un raspuns trebuie sa te adresezi la administratorul site-ului.vezi susul paginii la contact.scrii acolo de ce vrei sa stergi si la o zi ti se va sterge

2 răspunsuri:
| Delire a răspuns:

Buna:*intrebarile nu le poti sterge! iar cat despre funda, observi in dreapta raspunsului meu, este o fundita, dai click pe ea, si gata! o zi cat mai frumoasa:*! sper ca ti*am fost de ajutor

| xFaith a răspuns:

Poti raporta raspunsurile irelevante, jignitoare, obscene, spam, s. a. m. d. Selectezi una din cele 3 categorii (motivul raportarii), dai clic pe "Raporteaza", completeza motivul raportarii mai amanuntit (in cateva cuvinte) si dai clic pe "Raporteaza". Dar n-ai voie sa raportezi fara un motiv intemeiat. Succes!

iar funditele iti apar in dreapta la raspunsurile date de ceilalti

Întrebări similare