Doamneeee .Combinatii,bataie.sclavá?! Ok, si de care din toate amenintarile iti e mai fricá.
Sincer mie imi era frica sa fiu sclavá .adica,relatii sexuale mai merge, dar sclava? inacceptabil.
Of of, daca chiar crezi ce au zis prostovanii aia.sa fii sigura ca o sa ai viata grea in liceu, asa la general.
Vorbeste cu parintii tai si daca chiar fac ceva nu ezita sa le spui si mergeti la politie. Asigura-i si pe ei ca vor ajunge pe mana politiei daca vor face ceva.
Buna
nu cred ca e cazul sa te sperii...probabil cei doi baieti aveau chef de glume
bafta in clasa a9a
pa pa!
Buna.Nu te speria de ce au zis cei doi.Sunt doar niste frustrati care vor sa sperie fete din lipsa de ocupatie.Este absolut inacceptabil comportamentul de acest gen.
Spune`le parintilor ce s`a intamplat si eventual dirigintei si directoarei.Asa poate o sa li se faca frica si nu o sa mai ameninte fete.
Apropo, bun venit pe site. Ne bucuram sa te avem printre noi.
P. S sa nu iti mai lasi id`ul de mess pe hi5, ca cine stie cine ti`l baga in lista.
Mult succes in clasa a 9-a. Pupici
Cred ca le-ai putea zice parintilor tai si sa le ceri sfatul. Eventual daca ai arhiva salvata sa le arati. Daca lasi problema asa atunci baietii aia chiar ti-ar putea face rau in liceu si mai bine previ astfel de evenimente.
Si pe viitor nu-ti mai lasa ID-ul asa public.
Chestia cu lasatul id-ului pe hi5, nu e o idee deloc buna.Trebuia sa mai ai putina rabdare, ca in curand incepem scoala.Iti pot da add cine stie ce tigani, ce obsedati...sa nu mai faci treaba asta.Nu trebuie sa-ti fie frica, probabil chiar asta incearca, sa te sperie.Iti poti da seama de asta din faptul ca abereaza f mult. Daca se intampla ceva le spui parintilor, si ei nu cred ca vor lasa lucrurile asa.
Nu o sa se intample nimic stai linistita sunt doar niste frustrati cu plictiseala mare
E nici odata nu i-am zis ceva parintilor, dirigintei sau directoarei.prietenii ma rezolvau. dar daca nu ai prietenii si esti si fata ar fi oidee foarte buna.
Ai inceput cu stagul deja... sfatul meu e sa stai linistita si daca vreunul dintre ei iti face probleme anunti diriginta/directorul sau parintii nu ai de ce sa-ti faci griji din cauza a 2 ratati fara ocupatie.
Schimba-ti id-ul, si daca amenintarile continua, comunica-i dirigintei, parintilor si muta-te de la liceu, e o schimbare radicala stiu, dar doar asa poti scapa de niste oameniu ca astia! Sau, mai poti sa-i ameninti si tu cu politia, sau spune-le ca ai o gasca care ii vor bate(stiu ca nu e adevarat dar poate nici ce iti spun ei nu adevarat)!
Si eu s tot a9
si eu vreau sa mi cunosc colegii si pe cei din liceu meu din vacanta
am vb pe hi5 le am dat id
si tot chestii de genu
daca stau cu ei ma apara
ca nu-s ce
daca nu ma culc cu nu-s cine ma bate
eu ii injur si le zic sa ma bata cand vor ca sunt gata
nu trebuie sa ti fie frica
Buna. ar trebui sa-i anunti pe ai tai... si sa te duci linistita la scoala ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. sa nu creada nimeni altceva. ca asa daca stie ca iti e frica. mai rau e. isi bat mai mult joc de tine. si daca se leaga cineva de tine anunta diriginta apoi daca iti zice ceva sa te duci la director/directoare, te duci... si... multa bafta in clasa a 9a. ca o sa ai... eu sunt abia a 8a... dr cunosc foarte multe persoane la liceu si cam stiu cum e viata :*
Poate ca au facut asta sa te sperie?
ca poate asa te vei combina. cred ca asa au gandit ei
anonim_4396 întreabă: