E ceva foarte frumos. Crede-ma ca nu conteaza cat de magnific e cadoul ci sentimentul impartasit, ideea iubrii impartasite. Cadoul e foarte reusit. Pe mine m-ai cuceri cu asa ceva.
Eu cred ca e perfect!
Tot ce conteaza este ca el sa inteleaga ca il iubesti Nu cred ca mai conteaza cadourile Ci dragostea dintre voi
Eu cred ca e destul de dragut =) Mai ales ca veti fi impreuna.Eu cred ca asta e cel mai frumos cadouDistractie placuta
Este ceva dragut si suficient, cred.Ai grija sa fie el primul care iti ofera ceva.
Cred ca ce vrei tu sa-i oferi este perfect.Nu este nevoie de mai mult.Stii cum se spune, oamenii vor fapte, nu vorbe. Daca vrei sa para ceva mai frumos, ai grija de cuvinte alegi pentru acea declaratie.Si nu uita sa fii sincera! Distractie placuta!
Eu zic ca este buna idea ta intentia conteaza mai mult [parerea mea]. De Valentine`s Day totul consta in iubire mie mi-ar place mai mult sa primesc cu cutie de bomboane si sa`mi arate cat ma iubeste in acea zi decat cadouri sofisticate
Ai putea sa faci ceva dragut care sa ii amintesca de tine sau de voi. Ceva facut de tine poate altcineva are alta idee mai buna decat a mea
Bafta!
Eu zic ca este buna idea ta intentia conteaza mai mult [parerea mea] . De Valentine`s Day totul consta in iubire mie mi-ar place mai mult sa primesc cu cutie de bomboane si sa`mi arate cat ma iubeste in acea zi decat cadouri sofisticate
Ai putea sa faci ceva dragut care sa ii amintesca de tine sau de voi. Ceva facut de tine poate altcineva are alta idee mai buna decat a mea
Bafta!
Geo2969686 întreabă: