Draga mea, daca tu, chiar daca tii la el, ai reusit sa stai 1 an de zile fara sa-l abordezi, inseamna ca ori nu stii ce vrei, ori nu tii la el cu adevarat si-s doar niste fluturi de adolescent nehotarat. Problema e ca, s-ar putea ca nici el sa nu fi indraznit in tot acest timp, desi te place, motivul fiind emotivitatea. Daca niciunul nu veti avea curajul sa puneti punctul pe i, atunci nu vad niciun viitor pentru voi. Trebuie sa fii mai hotarata, mai curajoasa, mai tupeista si sa faci tu primul pas, daca vrei o relatie cu el. Comunicarea este conditia principala si cea mai importanta! Indrazneste si spune-i ceea ce simti pentru el (dar nu te arata ca esti moarta dupa el!) si intreaba-l direct daca vrea sa fiti prieteni. Astfel te vei lamuri si tu daca sentimentele lui pentru tine sunt cele pe care le credeai. Bafta multa si sa fii iubita!
Tu vrei ceva care sa te ajute sau mai multe pareri. Daca intr-adevar tii la el, coboara cu piciaorele pe pamant si spune-i ce ne-ai spus si noua. Dupa aia vezi ce simti tu si ce simte el. Asta este primul pas. Poarta-te cu el asa cum ai vrea el sa se poarte cu tine.
De ce nu vorbesti cu el despre asta? In acest mod vezi daca el mai simte acelasi lucru pentru tine si iti dai si tu seama daca ti la el sau nu.
Daca te place te cam respinge si se da pe langa tine mie mi s-a intamplat si sunt clasa 4 a si pe iubi al meu il cheama cosmin si lui ii placea de pe 14 noiembrie de mine eu am fost noua anul asta la aceea scoala si el a fost cu mine la gradinita si ma gadila si colegi tot imi spuneau am pus o fata sa ii ceara id de mess si atunci am vb cu el si mi-a zis in fata te plac. eu atunci i-am zis la fel si acum tinem ascuns secretul fata de colegi si eu nu am sarutat nici o data un baiat si a aflat vreo 11 colegi si ii ziceau lu cosmin sa ma sarute amintire de pasti! si acum el tot incearca sa faca chestia asta. e dragut sa stiti.
Ar trebuii sa te duci la banca lui si sai \zici direct: -Imi pare rau atat de rau dar insemni cvea pnetru mine!