Buna, numele meu este Sergiu25bc, 25 ani bc Localitatea Bacau, Judetul Bacau, incantat de cunostinta disperado
Mai, dar ce rai sunteti.
Buna, eu sunt Anna, sunt din Bucuresti, am 22 de ani, anul acesta termin facultatea de jurnalism, imi doresc sa urmez un master in comunicare, iubesc copiii, imi place sa scriu poezii, sunt prietenoasa, imi place muzica, fotografia, pictura.A...si imi place soarele, mai multe, vei afla pe parcurs...
Bine ai venit printre noi, disperado!
Şi ignoră micile răutăţi ale unora, care vor să pară mai răi decât sunt în realitate
Emil şi Flav, nu fiţi nesuferiţi că nici voi n-aţi fost mai breji acum o lună! ... iar de mIRC nu vă legaţi că şi acolo sunt oameni şi oameni ca peste tot. unii chiar mai buni (sau mai răi) decât voi, nah! P
Cu timpul ne cunoastem toti intre noi. Citeste raspunsurile date de altii si daca iti place felul lor de a gandi trimite-le cereri de prietenie. Sunt convinsa ca vei avea multi prieteni pe TPU.
Raspunde si tu la intrebarile puse de altii si in felul asta te vor cunoaste si pe tine mai bine.
Asa am fost fiecare.si din anonimat am ajuns unde suntem acum. daca continui sa postezi, cu siguranta vei ajunge printre cei mai cunoscuti.
Multa bafta!
@DiMoDi (F) -nu cred ca in momentul in care am intrat am intrebat daca ar fi vreo fata disponibila.pe mine m-a luat joy in primire din prima zi, insa in stilul ei caracteristic de agramata.
Eu sunt Miry.am 17 ani, sunt din Bucuresti si imi place muzica house... Sper sa ajung stomatolog
O sa ne cunoastem pe parcurs, incantata de cunostinta si bine ai venit printre noi, lolita.
Si-am uitat sa zic ca mai sunt cam 2 saptamana si termin clasa a x-a:X:X:X
Si ca imi plac matzele pufoase :X:XX
Virus xXx Şi emil, ce vă face să credeţi ca disperado a întrebat anume şi numai despre băieţi?!
Pentru voi numai băieţii sunt "cineva" sau "careva"?
Mi-so-gi-nii! Mi-so-gi-nii! Mi-so-gi-nii!
Buna. Bine ai venit pe TPU.Ma bucur ca a mai intrat un membru in comunitatea noastra
Sunt încântată! Bine ai venit în comunitatea noastră, implicit și a ta acum! Așa cum te sfatuiesc și alții, nu pune la suflet micile răutăți...consideră-le doar un exercițiu de voință!
Mari succese!
Sal...sunt Sarah din Bt... Bun venit pe TPU! Aici toti sunt prietenosi si dispusi sa te ajute, desi poate la inceput sunt mai neprietenosi
Buna Disperado.sunt Valentina si sunt din Piatra-neamt...incepe prin nu a pune la suflet tot ce se intampla pe aici. poate ne zici si tu ceva despre tine
Buna, eu sunt Shin, sunt din Bucuresti, imi place muzica rock... Sper sa ajung pe scaunul lui Mhiry
BUNA SI EU SUNT TOT NOU PE TPU. PUTEM VB MAI MULT PE MESS DACA DORESTI.ID eemil88
Emil, lasa omu'-n pace. a venit, a salutat politicos si tu-l iei la... misto? bine ai venit disperado.eu nu sunt spaniol nativ, dar "disperado" nu e "desperado"?