anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt o adolescenta de 14 ani si sunt nesigura de un lucru.Mai demult (acum o luna) a venit prietenul meu la mine acasa (are tot 14 ani) si, parintii mei erau in bucatarie, iar noi ne-am "incalzit" un pic.Ma refer pe langa sarutari, si cateva atingeri si mangaieli. Zilele urmatoare au urmat niste discutii intre noi urmate de intrebarea: vrei s-o faci cu mine? Raspunsul meu a fost: nu sunt pregatita.Am vrut sa aman raspunsul final, insa sunt nesigura asa ca va cer o parere.(Tin sa mentionez ca indiferent de raspunsuri, tot voi cere sfatul mamei, bineinteles, va cer doar parerea)

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai asteapta. E usor sa-ti asculti impulsurile. E ceva pur animalic sa actionezi in functie de ce simti pe moment.Trebuie sa gandesti realist.Sa iti incepi viata sexuala la 14 e cam devreme.Sa faci sex nu e mare lucru.Baietii au numit acest act "dragoste" pentru ca fetele sa creda ca e vorba pe bune de asa ceva. Povestioh go on

| liveincolors a răspuns:

Mai bine va rezumati la saruturi. E un pas foarte important, eu iti zic sa nu o faci, nu-ti distruge viitorul.

Răspuns utilizator avertizat
| alinaiiiioana a răspuns:

Bai copil ai 14 ani iiti sta mintea numa la ...mai stai pe ganduri nu clar in loku lu mata ti-as da si unastraight face

| cristinutza_8053 a răspuns:

Eu sunt de parere sa astepti momentul potrivit, baiatul potrivit daca dupa ce tu o faci cu el te paraseste (asa se intampla in majoritatea cazurilor) si eu la fel astpt momentul cand voi fi pregatita... faci cum crezi u ca e mai bine pentru tine...

| andreyamica a răspuns:

Pai, daca esti pregatita cine te opreste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este mult prea devreme, iar riscurile sunt mult prea mari(mai ales pentru tine). Spune-i ca nu esti pregatita si ca iti doresti sa astepti pana cand va fi cu adevarat timpul pentru asa ceva(18 ani).