N-are rost sa te mai intreb de ce vrei telefon de 10 milioane. In primul rand puneti intrebarea "chiar am nevoie de un astfel de telefon?". Spui ca situatia voastra e modesta.tu te vei simti mai bine avand un astfel de telefon, stiind ca parintii tai ar face eforturi destul de mari incercand sa ti-l cumpere? Daca ai rezultate bune inseamna ce esti inteligenta, iar daca esti inteligenta iti poti da seama ca lucrurile acestea sunt niste fleacuri. Daca iti place intr-adevar sa inveti, nu mai bine ai folosi acesti bani in scopuri cu adevarat utile? In orice caz, e alegerea ta.iar noi aici ne spunem doar parerile. Cum sa-i convingi? Daca ar avea posibilitatea sa ti-l cumpere nu ar fi necesar sa le ceri asta de 2 ori.
Buna, uite cum sta treaba. eu inteleg ca ai o situatie financiara ok dar 10 mil e o suna destul de mare, poate parintii tai vor sa faca altceva cu banii astia dar tot pentru tine sa fie investitia, si eu vreau sa-mi cumpar un telefon care costa 7 miloane dar nu ii cer din start 7 milioane, imi vand telefonul pe care-l am acum, strang bani din alocatii si ce primesc de buzunar si tot asa, daca tu crezi ca mama ta beneficiaza de banii astia la ora actuala ii poti spune sa-ti cumpere telefonul la un abonament
Sunt convinsa ca parintii tai ti-ar face toate poftele daca ar avea o situatie materiala care sa le permita asta.
Eu am o stare financiara destul de buna si tot nu ma indur sa dau 10 milioane pe un telefon
In primul rand ar trebui sa te gandesti la posibilitatiile lor, cumpararea unui telefon nu consta in convingerea lor, ci in posibilitatile lor. Gandeste-te la asta.
Posibilitati sunt, crede-ma. stiu eu ce stiu.
Fa-ti praf vechiul telefon si vei primi altul
Fii din ce in ce mai buna cu ei ..incearca sa ii ajuti si tot felul de genu asta)
Da dar asta imi va lua ceva timp, ce pot sa fac rapid ca sa ii conving?
Georgestaff08 întreabă:
Twister09 întreabă: