| Smby a întrebat:

Sunt o fata ce are prieten, dar relatia noastra e una la distanta, si avand in vedere ca mai tot timpul e plecat la facultate eu sunt mai mereu aparent 'single' aici in Romania. Bineinteles pentru ca par a fi single multi baieti ar vrea sa fie cu mine dar imi sunt si prieteni foarte buni acestia, problema mea este ca nu stiu cum sai refuz : au fost 3 unul a inteles ca eu chiar imi iubesc actualul prieten, al doilea sa simtit ranit si acum se poarta ca un ticalos cu mine, iar al treilea nu am apucat inca sa-l refuz dar mie teama daca o voi face sa nu faca ca cel de-al doilea, al treilea e chiar mai special decat primii doi si chiar as vrea inca sa fim prieteni si sa nu sufere ca am sal refuz. Deci cum fac? Cum sa-l refuz frumos?

Răspuns Câştigător
| Ирина19 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu el, si sai explici ca cel mai bine e sa ramineti prieteni buni cum sinteti, sa nu distrugeti relatia voastra, pentru ca daca ai o relatie serioasa cu prietenii cei mai buni dupa aia nu mai e ca la inceput, e total diferit, si e pacat ca dupa atita vreme sa ajungeti la momentul ala de ura, de ciuda ca nu a mers, te va intelege, daca e un prieten adevarat!

3 răspunsuri:
| NAdrian a răspuns:

Nu il refuza in fata ...nu stiu ce sa zic chiar acu pe moment nu imi vine ...chiar asa de uraciosi sa fie prietenii tai?

| oannabomboana a răspuns:

Pai. roaga-l sa mai astepte putin sa-ti rezolvi problemele cu actualul prieten.

| Smby explică:

NU vreau sa-mi "rezolv" problemele cu actualul. voi ramane cu el
si despre 'prietenii rautaciosi' pot zice ca asta vroia de la inceput acel tip probabil
iar cel care trebuie sa-l refuz acum e ceva gen s-a indragostit de mine din prima zi cand ma cunoscut si anumite gesturi de care eu nu mi-am dat seama pe moment l-au facut sa fie sigur ca chiar ma place.