Iubirea nu are varsta asa ca daca va iubiti sau daca iubirea este reciproca nimic nu va poate sta in cale nici 3500 de km cati sunt pana in Spania.Cand vine in romania nu trebuie sa dovedesti ca esti frumoasa trebuie sa fii naturala si sa lasi sa decurga totul de la sine, nu hainele parfumurile si saloanele de firma formeaza dragostea, ci numai omul si Dumnezeu. Sper ca ti-am fost de ajutor! BYE BYE
Daca toate fetele il plac...atunci de ce a ales o fata de 14 ani el avand 19? nu zic ca nu esti draguta dar si eu sunt baiat si stiu:decat o fata cu cativa ani mai mic, prefer una mai apropiata de varsta mea daca tot am de unde alege;
Ai grija, diferenta de varsta de cele mai multe ori conteaza...sunt fel si fel de idioti pe lumea asta care vor sa profite.Ai grija in ce te bagi, tu oi fii indragostita de el... dar asta nu inseamna neaparat ca si el e de tine.
Poate, totusi ai ceva special care il atrage...si poate e un baiat de treaba, care nu va profita de inoncenta ta si astfel puteti avea o relatie frumoasa.
In orice caz, ai grija, inima te poate duce uneori pe cai gresite.
Ai alte probleme acum, decat sa te preocupi cu un baiat mult mai mare ca tine. Eu iti spun ca nu o sa se termine bine.
Pai ma cel mai bine ar fi sa nu te gandesti la asta; sa lasi sa decurga lucrurile asa cum vor ele; daca tu ti mortis sa te aranjezi aranjeaza-te; intelegi? el oricum te place dupa cate ai povestit thu asa ca nu iti face griji; lasa lucrurile sa degurga cum vor ele... dar totusi fi cocheta si thu un pic. e mai tare asa
Elenastoica9 întreabă: