| ang3l_iN_the_night a întrebat:

Sunt o fata de 14 ani si sunt foarte indragostita de prietenul meu.Are 19 ani.Acum nu stiu daca este bine ca este asa de mare dar pentru mine nu conteaza caci il iubesc.Vara asta care a trecut l-am vazut pentru prima oara.Eram indragostita lulea de el. Dar mai era si o prietena de-a mea dar oricum nu avea cum sa se uite la ea.Cu timpul a aflat ca il plac si imi dadea semne ca este multumit.Ba chiar cu timpul a inceput sa se apropie de mine.Nici nu pot sa va spun cat de frumos e. Zici ca este un ingeras si absolut toate fetele sunt topite dupa el.Toata vara m-am imbracat frumos si m-am machiat si am aratat superb si toata lumea mi-a spus asta.Intr-un timp am inceput sa vb prin sms.Eram incantata caci vb f mult.Ajha...Am uitat sa mentionez ca el nu statea la mine pe strada. varul lui. Cand a venit la varul lui atunci l-am vazut si eu pentru prima oara.Cand a aflat ca il plac a venit mai des pe strada.Cand s-a terminat vacanta, din pacate, am aflat ca a plecat in spania.are de gand sa stea pana in martie. Acum cateva zile am vb cu el pe mess si m-a intrebat daca imi este dor de el si daca il mai iubesc si eu i-am zis,, cu cerost daca u ai plecat`` si a spus sa il astept ca o sa vina in martie si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. i-am spus da pentru ca sunt indragostita lulea de el. I-am spus ca m-am schimbat mult si asa si este. Dar acum vreau sa va cer sfatul.Cum fac sa arat mai bine si cum o sa reactionez cand o sa-l vad? Adica sa ma duc sa-l imbratisez si sa-l sarut? ajutati-ma...id: rebelde_ailin

5 răspunsuri:
| dani9354 a răspuns:

Iubirea nu are varsta asa ca daca va iubiti sau daca iubirea este reciproca nimic nu va poate sta in cale nici 3500 de km cati sunt pana in Spania.Cand vine in romania nu trebuie sa dovedesti ca esti frumoasa trebuie sa fii naturala si sa lasi sa decurga totul de la sine, nu hainele parfumurile si saloanele de firma formeaza dragostea, ci numai omul si Dumnezeu. Sper ca ti-am fost de ajutor! BYE BYE

| uNu_2249 a răspuns:

Daca toate fetele il plac...atunci de ce a ales o fata de 14 ani el avand 19? nu zic ca nu esti draguta dar si eu sunt baiat si stiu:decat o fata cu cativa ani mai mic, prefer una mai apropiata de varsta mea daca tot am de unde alege;
Ai grija, diferenta de varsta de cele mai multe ori conteaza...sunt fel si fel de idioti pe lumea asta care vor sa profite.Ai grija in ce te bagi, tu oi fii indragostita de el... dar asta nu inseamna neaparat ca si el e de tine.
Poate, totusi ai ceva special care il atrage...si poate e un baiat de treaba, care nu va profita de inoncenta ta si astfel puteti avea o relatie frumoasa.
In orice caz, ai grija, inima te poate duce uneori pe cai gresite.

| flamespark a răspuns:

Ai alte probleme acum, decat sa te preocupi cu un baiat mult mai mare ca tine. Eu iti spun ca nu o sa se termine bine.

| ralubruneta a răspuns:

Pai ma cel mai bine ar fi sa nu te gandesti la asta; sa lasi sa decurga lucrurile asa cum vor ele; daca tu ti mortis sa te aranjezi aranjeaza-te; intelegi? el oricum te place dupa cate ai povestit thu asa ca nu iti face griji; lasa lucrurile sa degurga cum vor ele... dar totusi fi cocheta si thu un pic. e mai tare asawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca tu esti foarte redusa.