Buna! In legatura cu raspunsul tau iti multumesc extraordinar de mult deoarece mi-a fost de prisos:XAcum sa ne intoarcem la tine si apoi iti voi mai zice ceva legat de intrebarea mea! Pai, inseamna ca acel baiat pe care doresti sa il cueresti ( sau poate ca sunt mai multi) este interesat de fete mai fitoase, dar nu in sensul celeia de care zici tu! De fapt nu fitoase e bine spus, ci diferite! Incearca sa fi diferita de ceilalti in sensul ca : ii poti trimite o melodie care este foarte frumoasa, orid e dragoste ori ce iti place tie mult, dar pe care el si inca ceva prieteni sa nu o cunoasca.Asta merge intotdeaunaApoi ar mai trebui sa ii zici ca ai mare nevoie de el si daca nu iti da raspuns la asta ii spui ca nimeni nu te ajuta si ca vrei sa treci prin toate alaturi de el, pentru ca nu mai doresti sa stai departe de el si sa ii zici ca vrei sa treceti prin acesta razboi amandoi, ca orice razboi e mai usor in doi (asta e mel lui bitza ca imi place mult:X) Sa imi zici ce mai este neclarificat pe aici ca nu ma supar:*Chiar vreau sa ramanem prietene.asa virtual ...nu conteaza Ei bine. vroiam sa adaug ca acel baiat pe care il plac mi-a raspuns la intrebarea:"ce parere ai despre mine" : " esti chiar ok" SI chiar nu stiu cum sa fac sa sa sa uit mcar un minut de el
Buna, Dya! Ei bine, pentru a fi mai atractiva pentru baietii din jurul tau, trebuie sa iti sporesti feminitatea, asta insemnand ca nu trebuie sa faci exact aceleasi lucruri pe care le fac baietii, sa te imbraci ca si ei...sa joci mereu fotbal.Ai nevoie de niste haine mai elegante, atunci cand iesi in oras.De asemenea, ar fi necesar sa te dai cu un parfum cu miros imbietor ce transmite mesajul ''ATENTIE! Fata la orizont!''. Incearca sa fii mai feminina, prin lucrurile pe care le faci.
Cel mai rau ar fi sa te schimb foarte brusc intr-o fata atractiva! Incearca ca incetul cu incetul sa devi putin mai feminina, dar nu in totalitate deoarece baietilor nu le pre place asta si incearca sa vorbesti cu ei altceva decat jocuri, sau smecherie ...etc. NU trebuie sa te schimbi din fata care asculta "bitza, grasul xxl etc" pentru ca altfel ii vei speria Incearca sa nu mai fi cea care poarta adidasi.mai bine tenesi si niste cizmulite, sa nu treci direct la tocuri Incearca sa incepi sa te si machezi putin, dar ff putin, adica ceva rimel si niste fond de ten:X Sa sti ca atractiva esti oricum prin felul tau de a fi, ar trebui sa te placa asa cum esti! Sa sti ca atractiva nu esti doar daca devi mai feminina si chestii deastea.nu chiar si fata in tenisi este cool si atractiva, poti sa iti iei vara o rochita haioasa, gen marinareasca cu tenesi si asa vei fi tu insati si atractiva:X Sper ca te-am ajutat doresc si eu daca nse poate un raspuns la intrebarea mea, si o fundita daca merit!
Multumesc mult pentru fundita...nu trebuia in mod specialImi place sa ajut:XSA mai pui intrebari si sa ma anunti cand le pui ca te voi ajuta
Incearca sa fi u si poarta si u o fusta mai scurta si nu mai fi asa de gasca ok acum primesc si eu raspuns la intrebarea mea