Cel mai mult poti sa te ajuti conversand cu el. Incearca sa vorbiti lucruri obisnuite, despre materii similare, profesori, colegi (chiar daca nu sunteti in aceiasi clasa, puteti discuta comparativ). Ca sa incepi ar fi cel mai bine sa ii ceri ajutorul la ceva ce stii ca este priceput. In rest, eu zic ca totul va merge bine. Este bine sa schimbati si adresele de mail, sa vorbiti si pe mess, veti putea sa va apropiati virtual si fara sa aveti, neaparat, prietenii aproape.
Dupa cum zici tu, el pare interesat, poate doar sa fie ceva mai timid sau sa nu stie cum sa faca primul pas. Daca tie iti place fa tu acest pas, dar ai grija, sa nu pari nici disperata, nici foarte agresiva. Totul trebuie sa mearga in asa fel incat sa poti sa te retragi fara sa pierzi nimic.
Trebuie sa mai mentionez faptul ca suntem in clase diferite. de exemplu eu la 8C si el la 8D... si comunicam foarte putin pentru ca nu avem subiecte de discutie, iar el sta mai mereu cu prietenii lui.
Bună.
Ce fel de gesturi?
Dacă nu comunici cu el, noi nu știm ce are în cap!
Baftă.
Pa, pa.
Pai. nu prea am cum sa comunic cu el.
Si inca ceva: eu am vorbit cu el despre asta. dar mi-a zis ca inca nu este pregatit.
Pai. nu prea am cum sa comunic cu el...
Si inca ceva: eu am vorbit cu el despre asta si mi-a zis ca nu este pregatit.
Iar gesturile. hmm. de fiecare data cand ma vede ma saluta. de exemplu daca ma vede de 6 ori pe zi ( la scoala) ma saluta de 6 ori. alt gest ar fi ca se uita la mine asa visator, uneori se baga in seama de unul singur fara ca eu sa ii fi zis ceva lui. Gesturi din astea.