| Alexandra_Madalina_1990 a întrebat:

Sunt o persoana mai sensibila.Intrebarea mea este cum as putea sa ma controlez sa nu mai plang cand sunt in public.

Răspuns Câştigător
| MariaMary122333 a răspuns:

Cu cel mai mare drag!
De exemplu cineva te face proasta, tu poti sa-i raspunzi astfel:'' Daca ma consideri proasta asta e problema ta, dar daca ai avea suficienta inteligenta ar trebui sa te uiti prima data la tine si dupa aceea sa ma analizezi pe mine''
Daca cineva vorbeste urat despre tine ( colege, colegi) si vezi ca te barfect, adica sa spuna ceva de genul:'' Uita-te la ea, dar sa nu fie vizibil'', atunci poti spune:'' Ce? Ce ai vazut atat de neobisnuit la mine? Daca crezi ca ai destul tupeu, pai atunci arata-l spunandu-mi in fata ce e asa neobisnuit la mine''.
Sper sa-ti fie de folos!laughing

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! este greu si vei reusi cu timpul, ai incredere in tine, exercitiile de prezentare in fata unui public a unei lucrari sau ceva de genul te va ajuta

| MariaMary122333 a răspuns:

Buna, Alexandra!
Am aceeasi problema ca a ta. Sincer eu plang cand ajung acasa, de la scoala, daca cineva a luat o nota mai mare decat a mea sau asa.
Dar mereu ma descarc mamei mele si ea ma ajuta in absolout orice.
Eu cred ca tu taci de fiecare data cand cineva isi bate joc de tine, GRESIT. NU MAI FII ASA!
Daca mereu vei tacea, vei strange in tine multe presiune pana cand psihicul tau va ceda.
Daca cineva te va jigni de acum inainte, nu trebuie sa il jignesti si tu, dar da-i replici de care sa ii fie rusine sa se mai uite la tine sau sa comenteze.
Ai si tu demnitatea ta, si nu trebuie sa ti-o calce nimeni in picioare. Nici eu, nici tu, nici colega, nici colegu', nu are drepturi diferite decat a celorlalti. Daca cineva are dreptul la o viata linistita( si asa si e ), pai atunci si tu ai acelasi drept.
Sper ca te-am putut ajuta!

| Alexandra_Madalina_1990 explică (pentru MariaMary122333):

Imi poti da te rog frumos exemple de replici? Multumesc fumos, mi-ai fost de ajutor si iti voi oferi fundita!

| MariaMary122333 a răspuns (pentru MariaMary122333):

Multumesc!
Ai pagina de gmail? As vrea sa te cunosc mai bine si sa-ti dau mai multe sfaturi pentru ca esti exact tipul meu.
Te rog da-mi adresa de gmail ca sa putem dinscuta.
E exact ca pe fb

Inca ceva, scuzelaughing) daca imi poti raspunde desigur.Ce as pute sa le replic cand striga la mine numele bunici mele care nu este prea frumos.Imi cer scuze ca sunt prea insistenta.

Nu am pagina de gmail dar am facebook https://www.facebook.com/madalin.doobrin?fref=ts imi poti da cerere si putem vorbi mai multe.

| MariaMary122333 a răspuns (pentru Alexandra_Madalina_1990):

Hmmm, poti sa spui:'' Nu ti-e rusine sa-ti bati joc de numele bunicii mele? Pana acum am tot tacut, dar m-am saturat.
Sa-ti fie rusine! Nesimtitule!
Nu conteaza, lasa ca afla parintii mei si se va dezbate problema asta impreuna cu dirigintele.''

N-am fb

Si cum imi pot sa-mi fac gmail chiar vreau sa vorbim.Ce zodie esti?

Pai intri la ''Gmail'' si asa iti faci. Sunt balanta, tu?

Gemeni,acum imi fac cont :*

Super:*

Gata mi-am facut, cum procedez sa putem vorbim?

Asa..., da-mi adresa. Adresa mea e: maryrossturkia

Nu te gasesc, a mea este zmeea1

? trimite-mi tu mesaj daca m-ai gasit

Da-mi link-ul

Fata, nu te gasesc.

Cu cel mai mare drag!
De exemplu cineva te face proasta, tu poti sa-i raspunzi astfel:'' Daca ma consideri proasta asta e problema ta, dar daca ai avea suficienta inteligenta ar trebui sa te uiti prima data la tine si dupa aceea sa ma analizezi pe mine''
Daca cineva vorbeste urat despre tine ( colege, colegi) si vezi ca te barfect, adica sa spuna ceva de genul:'' Uita-te la ea, dar sa nu fie vizibil'', atunci poti spune:'' Ce? Ce ai vazut atat de neobisnuit la mine? Daca crezi ca ai destul tupeu, pai atunci arata-l spunandu-mi in fata ce e asa neobisnuit la mine''.
Sper sa-ti fie de folos!laughing

| JeSuisAnonyme a răspuns:

Buna! Emotiile sunt in general greu de controlat in cazul unei persoane sensibile.
Un bun inceput as fi sa vorbesti cu cineva despre asta cum ar fi o prietena. Sa ai mereu pe cineva alaturi cand simti nevoia sa plangi, ai nevoie de cineva care sa te sustina si sa te ajute.
In al doilea rand, ar fi mult mai usor de contolat emotia in momentul in care ai realiza ca viata e simpla si motivele pentru care plangi sunt banale(presupun)! incearca sa gandesti pozitiv si sa te eliberezi de tot!
Bafta, funda? happy