| Andreeaeusuntt a întrebat:

Buna,sunt pe cale sa fiu impreuna cu cel mai dragut baiat din scoala.Am o gramada de prietene/colege care il plac.De curand am auzit ca injura foarte mult si schimba fetele ca pe sosete.Mie imi vorbeste foarte frumos si a zis ca ma place cu adevarat.Ce fac? Dau fundaaaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Yo21 a răspuns:

Buna. Eu zic ca poti incerca. Celelalte colege poate au zis-o pur si simplu din invidie. Incearca si vezi cum se comporta. Poti si sa pui pe cineva(de preferat cineva apropiat- o fata), sau chiar tu sa iti faci un alt cont de messenger sau de facebook si sa ii spui ca esti mai mare, nu stiu ce si iti pui niste poze cu altcineva. Nu incerca sa cauti poze pe internet, caci s-ar putea sa le gaseasca si sa isi dea seama, dar nici cu prietenele tale sau cineva pe care, probabil, cunoaste deja. Daca a mai fost cu altcineva in trecut vorbeste cu acea persoana si intreab-o la modul cel mai sincer. Daca el te place cu adevarat eu zic ca nu trebuie sa ratezi aceasta sansawinking. Un baiat care place o fata, de obicei, nu vorbeste urat cu ea si nu o jigneste. Daca insa se intampla spune-i cum te simti si sa se schimbe macar pentru tine. Daca chiar te iubeste o va face cel putin pentru tine. Multa bafta!

8 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Cel mai bine da-i o sansa daca vezi ca el chiar te vrea, dar sa nu te lasi prea dusa de val, in sensul ca daca te cheama undeva unde tu nu vrei sa mergi, sa te duci de frica lui sau de obligatie. Daca te injura si pe tine sau incepe sa faca misto, inseamna ca si vorbele astea frumoase care ti le-a adresat au fost la misto si nu a vrut o relatie serioasa. Poti incerca macar sa fii cu el pentru putin timp, intr-o relatie oamenii se schimba, crede-ma. Succes!

| MarianWLF a răspuns:

Este alegerea ta dar dupa aceea sa nu fi tu cea care vei plange pentru ca va fi tot din vina ta.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ar trebui ca atunci cand iti place cineva sa-i analizezi putin si comportamentul.In fond cu asta v-a ramane, nu?

| DiazAndreea a răspuns:

Fara sa incerci nu poti sti. dar nu i da prea multa incredere si nu accepta injosiri din partea lui. nu trebuie sa fii ca toate celelalte

| MadalinaElly a răspuns:

Buna,poate baiatul chiar te place si vrea sa fiti împreuna ...sau el te vrea pentru ca esti frumoasa ..in fine o sa vezi tuhappy

| Tarta_Marius_1988 a răspuns:

Eu zic sa nu pui botu ca ai sa suferi happy

| Diana48 a răspuns:

Poti sa-l pui la incercare.Stiu eu cu orice.De exemplu intra pe mess(trebuie multimess-ul)cu un alt id pe care nu-l stie si spune-i ca esti o alta fata (pune o poza frumi de pe net). Ca esti de la el din scl si daca vrea sa fie cu "tine". O sa vezi daca e tipul potrivit:*. Funda?

| Eli04 a răspuns:

Eu zic sa incerci. Nu conteaza, nu este neaparat sa vb si cu tine urat. Eu zic ca incercarea moarte n-are, si iti urez succes, si o relatie perfecta! :* Funda?