Daca nu duci motivare, da, se scade. Din cate stiu eu, cam la 20 de absente nemotivate se scade un punct(nu stiu sigur daca e chiar asa). La 40 sigur.Depinde si de diriginte cat este de intelegator si daca vrea sa iti mai motiveze dintre ele.
Daca ai 20 de absente pe un semestru sau 30% din totalul orelor la o singura materie ai puncte scazute la purtare si primesti preaviz ca te exmatriculeaza.
Bafta!
Da se poate sa iti scada media. De exemplu la mine la liceu, daca ai 10 absente nemotivate ai un punct scazut la purtare.
In mod normal ar trebui sa-ti scada 4 puncte la purtare sau sa primesti preaviz de exmatriculare. dar stai linistit esti bobocel si nu te exmatriculeaza trebuie sa ai 10 clase facute si acum depinde si de diriginte daca iti scade nota la purtare sau nu. avand in vedere ca esti in clasa a9a te mai iarta
Totusi ca sa nu ai asa multe absente fa-ti cateva scutiri de mana de la parinti (pe care normal, le faci tu ) si cam atat
Da.Eu toata perioada liceului am avut minim un punct scazut din cauza absentelor.
Eu cand eram in clasa a-5-a am avut 50 si am adus scutire si mi-a scazut doar un pct. dar m-am potolit.
Din cate stiu eu da...si eu am niste colegi care au 60 de absente... le-a scazut puncte la purate HOO sa nu-ti mai zic
Lasa ca eu eram mai absent ca tine, de cateva ori mai mult Si nu am avut nici un punct scazut; aduceam scutiri medicale, cu toate ca nu aveam nicio problema de santate. Dar faceam absentele cu zilele, nu cu orele.
Scria tata la scutiri...
Vorbeste cu diriginta, mai motiveaza si ea, mai aduci si tu scutiri, ai scapat
misauratcuviata întreabă: