Buna! Daca tu crezi ca nu il placi si ca nu puteti avea un viitor comun ar trebui sa ii spui acum. mai tarziu o sa fie mai grav pentru el, o sa accepte foarte greu si o sa sufere. Spune-i ce simti, daca o fost amicul tau timp de 1 an o sa te inteleaga. Sper ca te'am ajutat. Funda?
Pai, asa am facut si eu cu un prieten. Mai bine asteapta vreo 2 zile sa vezi daca simti ceva pentru el. daca nu, spune. i ca nu il vezi decat ca pe un prieten.
Sunt in situatia asta.de aceea iti recomand sa lasi lucrurile asa cum sunt dar poti sa fi si putin indiferent sau daca, chiar doresti spune totul pe fata ca nu`ti place de el si il consideri un amic, nu`ti fie teama ca nu ti se poate intampla nimic, stai relaxe, eu asa as face in locul tau sau ma rog...
Eu am fost fix in situatia ta... poti sa ramai cu el, daca totusi speri ca il vei iubi cu timpul (asa am facut eu si acum il iubesc mult)
sau poti sa ii spui ca el inseamna pentru tine doar un simplu amic, pentru ca e fericirea ta in joc si nu merita sa fii nefericita cu un baiat pe care nu-l iubesti.. Sfatul meu:*
Pupiciii`:*