anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt racita si nu pot merge astazi la pregatire. Trebuie sa ii trimit un mesaj doamnei profesoare prin care sa o anunt. Cum ar trrbui formulat?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

`Buna ziua, nu pot ajunge astazi la pregatire deoarece sunt racita.`
Am vazut pe cineva mai jos cu imi pare rau. Iti pare rau ca nu poti ajunge la pregatire? laughing) SUna asa fals si fortat, cum am spus eu e mai ok si mai obiect nu sa stea femeia aia sa citeasca 10 pagini pentru un mesaj scurt.

| darrio2007 a răspuns:

Pana la urma cati ani ai? 18 sau 20? Du-te la pregatire. Nu esti credibila cand spui ca esti racita. Nu ai chef sau vrei sa te gasesti cu prietenul. Erai si virgina intr-o intrebare. Mai esti?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe la celelalte intrebari zici ca ai 18-20 ani... la varsta asta nu esti capabila sa formulezi un mesaj? Serios?

| Nemessys a răspuns:

,,Buna ziua doamna profesoara, imi pare rau dar azi nu pot veni la pregatire din cauza ca nu ma simt prea bine si sunt racita" Mai mult de atat ce vrei? Sau, ar putea sa o sune mama ta si sa-i zica despre situatia asta ca poate pe tine nu te crede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna ziua.Imi cer scuze de deranj, dar astazi nu pot veni la pregatire, deoarece sunt racita si nu ma simt prea bine. Putem stabili o alta zi in care as putea sa vin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mult mai politicos mi se pare sa o suni.