NuVrea Sa Isi bata joc de tine.Sunt fata si nici mie nu piar placea
-te plac de 10000000000 de ori
las-o in pace pentru un moment bine. Si sigur o sa te vrea.
Funda.pliz
Pai ce zici tu aici e la fel de complicat ca si la mine.identica poveste numai ca eu sunt fata... parere mea este sa discuti cu ea intre patru ochi intreband-o daca ea vrea sa fiti doar amici sau si ceva mai mult....nu cred ca ar fi frumos sa trimiti pe cineva sa vorbeasca cu ea, cel care poate face asta esti tu. sper sa te ajute.
Poate ca a vazut ca nu te mai comporti ca inainte, atunci cand te dadeai la ea si a devenit suspicioasa si s-a hotarat sa faca in asa fel incat sa revii la vechiile obiceiuri si o fi zis ca daca iti suceste putin mintile lucrurile vor revenii la normal. Altfel nu-mi explic decat daca si ea te place dar ii este rusina sa recunoasca sau sa ti-o arate. Succes!
Dar nu prea am curaj sa discut cu ea intre patru ochi din moment ce imi da de inteles ca vrea sa scape de mine, dupa ucm ziceam: cand fac complimente ma respinge, cand sunt in preajma ei vorbeste de alti baieti, dar cu toate astea tot ma priveste mereu is derutat 100% caut ceva metode sa imi dau seama mai intai de ceea ce se intampla
Pai nu prea am curaj sa vorbesc cu ea intre patru ochi deoarece nu mai sunt ca inainte ambitionat si acum am temerea ca ea vrea sa scape de mine dupa cum v-am spus, complimentele le respinge, cand sunt in preajma ei vorbeste de alti baieti ca sa scape de mine, poate.cu toate astea ma priveste mereu calduros sunt derutat 100% vreau mai intai ceva metode sa imi dau seama de ceea ce se intampla
Auzi radule daca vrei sa fi cu ea si sa nu pierzi timpu du-te la ea si spune-i ca o placi si asa afli daca te place si pui capat si ploblemei ok
Pai mie cam teama sa ma mai duc sa ii spun asta dupa ce m-a respins si mi-a dat de inteles ca vrea sa scape de mine.nu mai am curaj sa ii fac nici macar 1 compliment
Si in plus i-am zis deja ca o plac dupa cum ziceam si de atunci s-a schimbat totul. regret ca am spus asta
Salut!
Inteleg de ce cind ii faci comlimente te respinge- pentru ca asa sunt majoritatea fetelor cind li se face un compliment din partea unui baiat, chiar si mie baietii cind imi fac complimente eu incerc sa ii resping dar sa nu crezi ca e ceva extrem de grav in asta. Si cind vorbeste despre alti baieti cind esti pe linga ea nu incearca decit sa te puna la incercare adica sa te faca gelos.
Sunt de acord cu celelalte fete, trebuie sa te duci sa-i spui chiar daca te rusinezi etc.Si chiar atunci zii toate astea ca te respinge si asa mai departe si zii ca sau veti fi adevarati prieteni sau doar amici de astia cum ati fost pina acum. Poate ca odata si odata va intelege.
Succes!