| roxanajid a întrebat:

Buna sunt roxy(15)...la inceputul anului la scoala am vazut un baiat pe care l-am placut un pic, fara sa observ trecand saptamanile am ajuns sa iubesc un baiat despre care nu stiam nimic, dupa o luna am aflat cate ceva despre el de la colegi sau pur si simplu din barfe, nu am spus nimanui ca imi place pentru ca sunt multe barfitoare in scoala si nu stiu ce s-ar intampla, sunt prea rusionasa si nu pot sa vorbesc cu el, el e popular eu nu pur si simplu vreau sa fim amici sau chiar cunostinte la mai mult nu ma astept dar nu stiu cum sa fac sa ma observe...va rog ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai daca tu stii ca nu ai sanse cu el si daca e sa fiti doar amici pai ar fi bine sa il uiti de tot finca daca e sa fiti amici si tu il iubesti e rau ca o sa suferi tu vreind sa fiti iubiti ceea ce nu se poate te va omora aces gand. Uial si cautati alt baiat. Cea mai buna solutie! Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzz

| Cutit a răspuns:

Scapa ceva in fata lui sau uitate in alta parte si loveste-te brusc de el, zambestei frumos il saluti cu mana si mergi mai departe. o sa vezi ca in timp o sa te obs mai des; cand te priveste te uiti si u la el si il zambesti big grin.Succes

| Maryna27 a răspuns:

Daca stii ca nu poti sa fi cu el uital si gaseste alt baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa te ajut 100% cautama la id fulgerila100_vlad is baiat si imiplace sa rezolv cazuri din astea si sa imi dai si citeva poze cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer la varsta ta nici nu m-as gandi la asa ceva findca la un moment dat ai sa incepi sa-l iubesti dupa o perioada de timp si mai tarziu sa nu iti traga clapa asa ca ai mare grija daca intr-adevar ai vrea sa-l cunosti sau nu