| LoveMe a întrebat:

sunt si eu curioasa.big grinbig grin voi dupa ce principii va ghidati in viata?batting eyelashesadica ce motto aveti...citate. oricebig grinbig grin dar vreau sa fie ale voastre nu copiate de pe netstraight face
funda ce ma impresioneazabig grin

Răspuns Câştigător
| Anonim1045 a răspuns:

Intotdeauna imi spun ca sunt de ajuns de puternica sa trec peste orice.

7 răspunsuri:
| georginika a răspuns:

Poate nu e cel mai corect dar: Taieste clipa

| anka a răspuns:

Oricat de rau te-ai simti si oricat de suparat ai fi gandeste-te ca sunt altii mai jos decat tine. Capul sus, maine s-ar putea sa fie si mai rau sau sa nu fie deloc!

| purpleice a răspuns:

Viata e prea scurta ca sa fi trist.happy

| denise_9126 a răspuns:

Nu astepta o zi, o ora sau o persoana ca sa te poti bucura de viata - TRAIESTE CLIPA - O SINGURA DATA ai 6 ani, 16 sau 66 de ani asa ca nu pierde timp pretios cu lucrurile care nu iti fac placere.

| englezuc a răspuns:

Oricat ar fi lumea de rea trebuie' sa-mi bag ****-n ea. nu ma feresc.asta-i mentalitatea mea.

distreaza-te cat mai poti.

viata-i o tarfa. obisnuieste-te cu ideea cum orice barbat destept se obisnuieste cu femeia.

si altele

| Ann95 a răspuns:

Nimic nu mai conteaza, as face orice ca sa pot sa-mi intalnesc sufletul pereche happy

| lorennaforyou a răspuns:

Principiile le fixam dupa educatia data de familie, dupa parerile cercurilor de prieteni etc.
Eu consider ca multi zic ca au principii, dar greu le este sa recunoasca ca si le tot adapteaza, deoarece le-au tot incalcat in decursul aniilor.