| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Bunahappy. sunt sora mai mica. a biancutsei.si am o problema care pentru mine e destul de grava. Deci. Azi si mereu dar mereu in fiecare zi am un coleg care face misto de mine mereu... unul mai des si altul mau rar.Pe unul din ei il cheama Rares si pe celalalt Stefan.Rares azi. la scoala se intoarce la banca.rade de mine ma face urata.imi spune esti o chestie ciudata Andreea. mai bine mori ca sa scapam de tine.in pauza a dat cu piciorul.in mine.imi da bu pumnu in umar cand mananca vine si ma scuipa iar Stefan.mereu ma face vaduva ca fostul meu prieten sa omorat.si eu nu pot sa uit chestia asta.si m-am dus in baie si am inceput sa plang si el a venit dupa mine ma filmat si m-a pus pe youtube si m-am saturat mereu sa fiu batjocorita in felul asta. daca stau in banca nu e bine. daca sunt tare in clanta nu e bine dar ce as putea sa fac ca sa nu isi mai bata joc in halul asta de mine.ca pana la urma sunt si eu om ma doare sa vad ca cineva se comporta intr-un asemena fel cu mine.ma doare sufletul cand vad ca celelalte fete sunt mai normale ca mine.colega mea de banca Ioana m-a facut turbata...ca radeam ca mi-am adus aminte de o chestie care era foarte amuzata. cel putin atunci cand eram eu de fata.straight face si a zis macar eu nu sunt turbata ca tine.si atunci sa intors colegu meu Rares si a zis.Auzi Proasto Andreeo Du-te fa jegoaso la fenomene stranii ca sigur o sa ajungi populara la cat de proasta esti. m-am saturat.imi vine sa ii arunc pe geam i-am zis mamei sa ma mute. dar ea nu vrea. ajutati-maa imi vine sa morsad P. S. am 14 anisad

2 răspunsuri:
| alexionut14 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-ti aduci mama la scoala sau sa vorbesti cu directoarea...crede-ma nu se vor opri decat daca le spune un adult si daca nu-i spui cuiva acum nu vor face decat sa rada in continuare

| ButterflyGy a răspuns:

Exact prin aceiasi chestie am trecut si eu in luceu. Aveam 2 prosti care se luau tot timpul de mine si eu ripostam, jicnindu-i. Dupa ce am vazut ca nu inceteaza, si dupa ce am ajuns si in fata directorului cu ei si nu s-a rezolvat nimic, i-am povestit unui prieten, iar acesta m-a sfatuit sa-i ignor total. Asta a fost ce-a mai tare chestie, care i-a si potolit. Indiferent de ce-mi spuneau, ma faceam ca nu-i aud si ca imi vad de treaba. Incearca sa faci la fel, indiferenta e ce-a mai tare arma. Nu te descuraja, bafta.