| Dia07 a întrebat:

Sunt studenta si mi s-a spus ca daca nu fac Sport, imi pierd creditele si cumva voi avea restanta. Este adevarat?
*eu nu pot face sport.(scutita medical)

Răspuns Câştigător
| StevenMetalhead a răspuns:

Salut. Straniu, nu știu cine ți-a spus, dar tu ai scutire medicală, pe care ai prezentat-o profului, nu ar trebuie să-ți pierzi creditele. Poate doar în sensul că nu le vei obține, dar uite ce-ți zic. Du-te și vorbește cu proful de ed. fiz., el poate îți va spune să pregătește ceva vreun referat...la noi așa mergea chestia, chiar dacă persoana este scutită, dar ți-aș sugera personal să discuți cu el și dacă nu decide nimic, vorbește și întreabă directorul. Succese

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Prezintă scutirea la secretariat și informează proful (așa, din complezență)

| AvalohAlyn a răspuns:

Daca esti scutita medical nu poti pati nimic din cate stiu.Dar trebuie sa prezinti scutirea la profesor, secretariat, conducere.

| AFR81 a răspuns:

Ceea ce ti s-a spus nu este adevarat. Sau poate nu ai inteles tu bine. Din moment ce detii o scutire valabila (la facultate mie mi-au cerut de la medicina sportiva), nu mai trebuie sa iti faci nicio problema.

| Bondarel99 a răspuns:

Ti-am mai spus și la întrebarea anterioară.
Asta e regulamentul universității, dacă in contractul tău de studii scrie ca ai sport ca materie atunci trebuie sa treci la acea materie, dacă nu treci la ea ramai fără acele 2-3 credite sau cât are și nu poți termina facultatea. Ei nu pot schimba regulamentul pentru tine, o sa te întrebe de ce te-ai dus acolo dacă știai asta, chiar dacă nu știai.
Singurul răspunzător de materia asta e profesorul. Deci el îți pune nota, așa ca mergi la el și explica situația. Doar nu o sa te pună sa faci sport la fel ca ceilalți dacă nu poți. Cel mai probabil o sa faci niște exerciții de încălzire sau ceva ușor. Și nu îmi spune ca nici asta nu poți, dacă ești scutita medical nu înseamnă ca nu te poți mișcă deloc, toată lumea are nevoie de puțin sport, din contra dacă nu faci deloc mișcare e grav. Decizi nu văd o problema in situația ta.