Aproape tuturor fetelor frumoase li se intampla asa de fapt si la unele care nu sunt asa de frumoase. Esti frumoasa, ce nu intelegi? Esti draguta, ai incredere in tine, esti naturala si esti tu.Baietii admira lucrurile astea, asta e si faza, ele sunt pitzi tu esti ok, tu esti cea mai ok, cu machiaj oricine arata bine, dar fara? Nu-si bat joc sa stii fi sigura, baietii se iau de fete pe strada tot timpu bucura-te ca ai ceewa ce ai!
Poate areti mai matura
nu cred ca-si bat joc de tine. mi s-a intamplat si mie sa mi se spuna ca arat de 16-17 ani si am mai putini , probabil chiar te considera draguta
Ar trebuie sa te simti superioara fata de prietenele tale daca tu primesti complimentele. O fata simpla ( adica care nu se machiaza si ce ai mai zis tu...) e mereu apreciata. Am 14 ani si sunt in aceeasi situatie. Fii tu, fii naturala in continuare.
Eu sunt de parere ca unii doar din lipsa de ocupatie fac asta... Cel mai mult ma enerveaza cand vad tati tineri cu copii prin parc si se holbeaza la mine si prietenele mele chiar daca avem 15-16 ani.
Baietii admira fetele naturale sa stii nu cele date cu 1kg de fond de ten 2l de luciu de buze si 500 de grame de rimel ))
anonim12423t654307634 întreabă: