anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt tare confuza...am 14 ani si aproape de fiecare data cand ies in oras baietii de vreo 17-19 ani se iau in vorba cu mine pe strada ca ce bine arat si chestii din astea si cand merg cu taxiul se mai nimereste cate un smecher care sa ma intrebe tot felul de chestii eu incercand sa-i lamuresc ca nu is la facultate ce abia intru la liceu.Culmea ii ca si atunci cand ies cu cateva colege in oras chiar daca ele is mai slabe mai inalte mai machiate si mai dragute tot eu primesc complimentele. Tin sa mentioez ca nu ma machiez deloc nu ma imbrac extravagant. Oare de ce? pur si simplu isi bat joc de mine sau chiar considera ca-s draguta?

Răspuns Câştigător
| danaalexa a răspuns:

Aproape tuturor fetelor frumoase li se intampla asa de fapt si la unele care nu sunt asa de frumoaselaughing. Esti frumoasa, ce nu intelegi? Esti draguta, ai incredere in tine, esti naturala si esti tu.Baietii admira lucrurile astea, asta e si faza, ele sunt pitzi tu esti ok, tu esti cea mai ok, cu machiaj oricine arata bine, dar fara? Nu-si bat joc sa stii fi sigura, baietii se iau de fete pe strada tot timpu bucura-te ca ai ceewa ce ai!

3 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Poate areti mai maturawinking
nu cred ca-si bat joc de tine. mi s-a intamplat si mie sa mi se spuna ca arat de 16-17 ani si am mai putini big grin, probabil chiar te considera draguta happy

| ╔═.♥.══════╗ a răspuns:

Ar trebuie sa te simti superioara fata de prietenele tale daca tu primesti complimentele. O fata simpla ( adica care nu se machiaza si ce ai mai zis tu...) e mereu apreciata. Am 14 ani si sunt in aceeasi situatie. Fii tu, fii naturala in continuare.

| Mirela a răspuns:

Eu sunt de parere ca unii doar din lipsa de ocupatie fac asta... Cel mai mult ma enerveaza cand vad tati tineri cu copii prin parc si se holbeaza la mine si prietenele mele straight face chiar daca avem 15-16 ani.
Baietii admira fetele naturale sa stiiwinking nu cele date cu 1kg de fond de ten oh go on 2l de luciu de buze si 500 de grame de rimel laughing))