| Bubuletu a întrebat:

Buna!
Sunt tare trista. Prietena mea cea mai buna a intrat intr-o relație cu un băiat. De atunci, acel băiat a devenit cel mai bun prieten al meu. Ne înțelegeam ca 2 frați, mergea cu mine peste tot, împreuna cu ea, si ne distram după ore prin parcuri...
Numai ca ieri prietena mea s-a despărțit de ea. El a fost foarte nervos, iar Ana ( prietena mea ) l-a întrebat daca mai pot rămâne cei mai buni prieteni. El a zis ca cel mult prieteni.
Eu i-am trimis un mesaj si i-am zis: vezi in ce m-ați băgat? E țin mult la amândoi. El a zis: si eu te-am băgat in asta? Mai gândește-te. Eu: nu tu. Voi. Țin enorm la amândoi si nu stiu cum sa va impac. Te rog, răspunde! Chiar nu mai vrei sa fim deloc prieteni? Ce e cu tine?
De aseară sunt extrem de trista, imi vine sa plâng, erau cei mai buni prieteni ai mei, alții nu am... Nu pot concepe sa termin prietenia cu el.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sunt distrusă...

1 răspuns:
| wildpepsii a răspuns:

Pai..incearca sa vorbesti cu amandoi la fel de mult, sa vezi daca mai au sentimente unul pentru altul, daca nu mai au, atunci..intreaba-i macar daca puteti fi prieteni, ca nu are nicio legatura prietenia ta cu relatia lor happy sper ca ti-am fost de ajutor.