Buna.Acest x e un adevarat hartuitor, un bully cum vezi in desene animate sau filme. Daca vrei sa rezolvi ceva te duci direct la diriginta/diriginte si ii explici situatia, ca sa ia legatura cu parintii repectivului. Daca taci si inghiti doar perpetuezi comportamentul lui, iar daca ripostezi inapoi doar intri la belele impreuna cu el.Solutia cea mai simpla si inteligenta e sa apelezi la adulti.
Dacă e până acolo, am și eu numărul părinților lui, dar cam la scandalurile de acest fel, ea zicea că nu are ce să facă cu el, ăsta era problemă de când a fost mic. Deci și dacă aș apela eu la diriginte, ar spune dirigintele la părinți dar ei nu prea iau în considerare doar dacă e ceva grav. Cazul meu nu e atât de grav
Atunci vorbeste cu parintii tai, ca la randul lor sa mearga la director.Nu exista asa ceva,, nu are ce să facă cu el, ăsta era problemă de când a fost mic.'' Nu e problema ta. Fenomenul de bullying e tot mai prezent si din cauza profilor care inchid ochii si baga sub pres, nu cumva sa scada reputatia institutiei.
Recomand sa ii faci tu un "dus" cu apa rece,să îl revigorezi, probabil alcoolul i-a întunecat mințile.
Daca nu se potolește, spune-i dirigintei și, daca lucrurile se agravează și mai mult, fa-i și o plângere. Poate așa își mai redresează comportamentul.
Nu are niciun drept să te bată că nu îi convine fata ta sau că vrea el ca tu sa ii fii sac de box.
Nu trebuie să îl lași în pacea lui, un astfel de persoanaj poate deveni nociv in societate.
Daca x te hartuieste eu zic sa il iei la bataie pana mai are un pic pana la mormant.