| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna sunt tot eu si mereu aceeasi problema, deci e vorba de fostul iubit(care a fost e si va fi marea mea iubire)astazi am intrat pe facebook si am vazut tag la 2 poze in care era el cu niste prieteni si o fata prima data nu am dat importanta dar curiozitatea m-a impins si am i-am trimis mesaj aleia si am intrebat-o daca e cu el, nu mi-a raspuns din prima a spus doar ca trebuie sa vb cu el de chestia asta dar cum am tot insiatat pana la urma mi-a sis ca da sunt impreuna a cazut cerul peste mine am inceput sa plang sa disper a venit o prietena la mine sa ma calmeze dar degeaba nu a reusit...de 4 ore de cand am aflat nu ma pot oprii din plans tremur toata si mi-e rau. Aztazi a pus capac la tot ma omorat de tot ma distrus plang pe dinauntru nu mai stiu ce sa fac nu mai pot nu mai rezist simt ca mor ma doare sufletul m-am saturat de atata suferinta si durere...cu toate ca au trecut 7 luni de cand s-a despartit de mine nu pot inceta sa il iubesc. Am incerat sa am alta relatie dar am esuat su am resuit sa fiu cu el mai mult de 10 zile. Va rog din suflet spuneti-mi cum sa trec peste durerea asta care ma omoara pe dinauntru si pe dinafara? Fac tot ce ma sfatuiti vreau doar sa nu mai plang sa u ma mai distrug sigura.

P.S.scuzati greselile dar de la lacrimi nu pre vad bine

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Si chiar crezi ca fata ti-a spus adevarul?
Prea ai luat-o in tragic cu plansete, cu cer cazut pe tine si alte alea. Daca el nu te iubeste ce rost are sa te ataci atata pentru un fustangiu nerecunoscator?
Da-l in papucii ma-si! Mai sunt baieti pe lumea asta.Chiar ar trebui sa te afisezi cu alt baiat si sa fii indiferenta fata de fostul.Sa-l vezi ce fel reactioneaza.