| PirattStarr a întrebat:

Buna!
Sunt un adolescent de 14 ai si m-am mutat intr-o alta clasa.Problema e ca nu ma pre integrez.Toti ma considera un tocilar fraier, am foarte putini prieteni si nici o prietena... Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi despre cum sa socializez cu oamenii.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Complicat a răspuns:

Evita pc cam mai mult, petrece timp cat mai mult in jurul persoanelor de varsta ta, invata bancuri, ai grija de felul cum te imbraci, incaltaminte curata si unchii taiate ( neaparat ), cautati un prieten care sa te apere ( daca esti atacat fizic si verbal ) si care sa te integreze intr-un grup ( sport, arta etc. ), ajuta fetele cu teme, hmmm mai sunt sfaturi dar nu-mi vine inspiratia acum ...bafta!

4 răspunsuri:
| gyovany95 a răspuns:

Sa iti zic eu cevahappy...si eu am fost asa...si lfl am fost considerat
nu ai ce face...asteapta sa termini generala ...ai abia in liceu viata e alfethappy

| denisa_5043 a răspuns:

Nu trebuie sa tesimti prost din cauza lor. Invata in continuare si toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti tocilar inseamna ca inveti mult.(mai lasate si tu de invatat ca dace esti tocilar stai cu nasu doar in carte mai iesi si tu afara incearca sa te iei de unul mai slab decat tine in prezenta unor colegi care te considera ---) altceva nu stiu ce sa zic
mai lasate de carti...sorry...fara suparare ---

Răspuns utilizator avertizat