| Maiky a întrebat:

Buna sunt un baiat de 15 ani si sunt batjocorit zilnic in clasa nu am priteni deoarece sunt complexat ca sunt urat si de prietena nici sa mai vorbesc.ma simt complexat deoarece sunt facut urat si pocait in clasa si sunt strigat pe numele poky colegi nici nu mai stiu cum ma cheama. ce pot face?

Răspuns Câştigător
| micutadhampir a răspuns:

Reactioneaza, nu te lasa calcat in picioare! Spune-le colegilor tai sa nu iti mai spuna asa, reactioneaza cu remarci acide, dar inteligente, care sa nu jigneasca "pe fata" dar sa ii faca sa se simta asa cum sunt "niste oameni de nimic". Incearca sa cunosti lume noua, si mai important decat atat: convinge=te pe tine ca meriti sa fii placut si iubit, incearca sa devii increzator. Daca tie iti place de tine, transmiti aceasta stare si celor din jur si te vor place si ei.

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Panarama.
Asa se intampla cand dai de copii peste tot Nai cu cinewinking
Pana nu pui mana si ii bati pe toti o data cu o ranga sau cu o bata
Sa moara familia mea.Nu rezolvi nimic
Animalele alea nu inteleg de vorba bunahappy

| RalucaAllen a răspuns:

In primil rand nu exista om urat! Deci nu exista! NIMENI NU E URAT! Toti colegii tai sunt PROSTI! Nu trebuie sa te simti complexat de nimic, pentru ca nu ai de ce! Ignorai pe colegii tai cand iti spun asa! Incearca sa te imprietenesti cu cineva din clasa de la tine, sau din scoala, unul mai intreb la cap care sa nu iti puna porecle! Deci trebuie sa fie cineva cu cine sa te intelegi! Asa am facut si eu m-am imprietenit cu cineva, si ea a avut multe alte prietene si m-am imprietenit si eu cu ele(bine, in cazut tau sa te imprietenesti cu un baiat). Trebuie sa fii prietenos, dragut, sa fii mereu zambitor.Eu nu cred ca, colegii tai te batjocoresc pentru ca esti urat, nu stiu. poate pentru ca inca nu te-am integrat, cine stie.In cazul unei prietene, iti vei gasi una care te va iubi ASA CUM ESTI, cu bune si cu rele! Eu iti doresc tot binele din lume!:*:* Este important sa fii sanatos!=) Si succes la scoala! love struck :*:* (urat fizic-nu exista, doar urat pe dinauntru, adica RAU! frumos fizic-nu exista, doar frumos pe dinauntru, adica BUN) COLEGII tai sunt URATI! TU esti FRUMOS!:*:* NU AI CUM SA MA CONTRAZICI!winking

| TheDaughter a răspuns:

Evita-i fa-ti noi prieteni, incearca sa-i faci sa te vada mai simpatic

| andreutza99 a răspuns:

Daca vrei da-mi id tau adica trimite-mi mesaj.mai trece timpul si mai cunosti si u lume noua.

| cr1571n3l a răspuns:

Frate da idul tau de messenger.

| cr1571n3l a răspuns:

Nai ce face, Curvele si Curvarii nau ce face si se iau de tine, astia din clasa te vad cel mai slab si se iau toti de tine ca sa se dea smecheri oh go on singura optiune e sa te duci LA DIRECTOR si sa ii spui ce e intampla, asa era si cu mine eram printre astia slabi dar am rezolvat. Bafta.

| cristinna23 a răspuns:

In primul rand accepta-te si cauta-ti calitatile, analizeaza-te, reda-ti increderea si fa-ti prieteni si fi tu insuti.

| ElisaMonica a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine! Sa te accepti asa cum esti! Fiecare om este frumos in felul lui. Ignora comentariile de prost gust.Vor doar sa te demoralizeze.
Ei vad doar defectele altora, nu si defectele lor.Treci peste!

| Ana96_3682 a răspuns:

Dragul meu, treci peste. Colegii tai, ei bine, asa sunt colegii. In primul rand, ignora-i pe ei si invata sa te accepti pe tine asa cum esti.Trece peste complexele pe care le ai, si eu sunt destul de complexatabig grin dar nu fac din asta un zid in jurul meu, iar colegii nici atat. Crede-ma o sa iti faci multi prieteni atunci cand vei reusi sa te accepti pe tine insuti.

| a12345a a răspuns:

Salut. Ma bucur ca ti-am gasit mesajul. Nu trebuie sa te simti deranjat de faptul ca ti se spune pocait (crede-ma, si eu am avut niste dificultati cu niste colegi, care imi spuneau ca ma inchin la Budha). Cat despre aspectul tau fizic, nu ar trebui sa iti bati capul in ceea ce priveste cum arati in exterior. Suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, deci, spunand ca esti urat, s-ar putea sa Il jignesti (stii ce vreau sa spun). Fii multumitor cu ceea ce ai si cu ceea ce esti. Ai rabdare cu ai tai colegi, ignora remarcile lor. Marea provocare este sa ii iubim pe cei care ne lovesc, pe cei care ne insulta. Fii nepasator fata de comentariile lor, si incearca sa le explici mai multe despre a fi „pocait", caci sunt sigur ca te insulta in necunostinta de cauza. Daca raman la ideea lor, te sfatuiesc sa ii eviti. Nu ai nevoie de compania lor, un prieten cu care sa vorbesti si care sa te inteleaga este de ajuns. Inca un sfat, din experienta personala: nu te increde in colegii tai, s-ar putea ca, o data ce te deschizi in fata lor, sa te loveasca (asa cum au facut deja). Mie asa mi s-a intamplat. Oricum, fii puternic, si nu iti mai complica existenta ascultand tot ceea ce spun niste persoane atat de superficiale, care nu se sinchisesc sa te priveasca asa cum esti. Nici eu nu sunt mare frumusete, dar multumesc lui Dumnezeu ca nu-mi lipseste niciun membru si ca sunt sanatos. Sper ca te-am ajutat. Daca vrei sa vorbim, da-mi un raspuns big grin BAfta!

| Fechete_Florin_1993 a răspuns:

Nu le mai raspunde sau nu ii mai baga in seama pentru ca la un moment dat isi vor da seama ca o sa rada singuri sau du-te si discuta problema cu diriginta/dirigintele.