| Dorinel_Cipri_1998 a întrebat:

Buna sunt un copil de 15 ani....si as vrea sa va spun ceva insa multa lume nu m-a crezut nici macar parintele de lan noi din sat
Deci pentru inceput o sa va para ceva nasol.1.In fiecare noapte sufletul meu zboara deci puri si simplu imi vad casa.parintii mei cum dorm.dec asta nu e asa de infricosator
Dar cel mai infricosator lucru e ca presupusul SATANA dupa cum i se mai spune am facut pact cu el si mi-o zis ca daca divulg la cineva ceva ce mi*a spus el o zis ca imi omoara familia si am zis si mi-a omorat fratele.
Am fost m-am spovedit de 10 ori.M-am pocait si tot nu am scapat de el si nu sunt posedat asta e chestia pentru ca ma pot contola ce fac..Deci un exemplu am omorat toate cele 100 de oi in 20 de sec
Si nu stiu ce sa mai fac un ajutor urgent pentru ca daca continuu asa o sa imi omor familia si pana la urma intreg satul.un ajutor rapid pentru ca nu mai suport....sau un sfat va rog eu.nu eu ci DUMNEZEU pentru ca eu nu mai stiu ce sa fac.sa ma omor sau sa traiesc cu povara asta? Un sfat va rog eu

11 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Ok, acum du-te şi culcă-te, copile!

| Seepty a răspuns:

Ai auzit de spitalul de nebuni sau ''aia veseli''? Cred ca acolo iti e locul copile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinucide-te, faci glume prea proaste.

| Bøøgey a răspuns:

La cat esti de prost, nici sa omori nu cred ca stii.

| HaHaGirl a răspuns:

Ahh laughing am mai auzit ciudatenii din astea si rezolvarea este:O VIZITA LA PSIHOLOG ORI LA ''AIA VESELI'',ceea ce zici tu acolo pare imposibil,te gandesti prea mult la asta si ti se creeaza tot felul de chestii care par a fi adevarate, ceea ce spui tu ca ti ''se intampla'' este specific un om care sufera de schizofrenie, traiesti intr-o lume a ta ceea ce e foarte grav, ai nevoie urgenta de un doctor, mintea iti joaca feste nu e normal.

| AR1373 a răspuns:

Mda...se vede ca te uiti prea mult la televizor.
Pacat de oile alea.
Spune-i lu' dracu' ca-l iubesc din corason.
Si-l iubesc de mor de-acolo din corason.(pe ritm de manea). laughing

| anonima01 a răspuns:

Ai facut pact cu Satana?! Mai exact cum ai omorat tu 100 de oi in 20 de secunde sau ai facut asta intr-un joc? Cun iti zboara sufletul?
Sunt doua variante ori te-ai gandit sa faci misto de noi si te-ai apucat de vorbit aiureli pe aici ori tu chiar crezi astea si e clar ca ai probleme mintale si ar trebui sa te duci cat mai repede la medic. Tot ce spui tu nu are cum sa fie real! Cum a mai spus cineva este posibil sa fi schizofrenic, iar daca boala nu este tratata la timp se va ajunge la ceva urat?
Inca ceva cum te-ai pocait la 15 ani? Te-au lasat ai tai?

| Liviu a răspuns (pentru anonima01):

So fi descaltat, mai stii? Sau vreun film S.F, hai pe bune, nu ai avut copilarie? sigur ai avut si tu imaginatie bogata, ca si mine de altfel laughing Lasa-l sa visezebig grin

| anonima01 a răspuns (pentru Liviu):

Toata lumea are imaginatie si a mea e una foarte bogata, dar totusi... Astea sunt vise ce are el sau si tu ai avut vise de genul?

| Liviu a răspuns (pentru anonima01):

Vise poate. Ce, nu ai avut vreun vis mai ciudat? sau eu stiu? lasand gluma deoparte laughing cand esti copil, esti fluturatic, fie ca vrei fie ca nu... xD

| anonima01 a răspuns (pentru Liviu):

Toata lunea are vise ciudate dar sa zici ca sunt adevarate e alta.

Întrebări similare