anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,sunt un pic confuz nu prea stiu ce sa mai cred despre mine sunt urat nu sunt nu stiulaughing)(bine stiu ca o sa-mi ziceti toate fetele k nu conteaza cum arati si ca este mai important sufletul,caracterul sa fi un gentleman, sau k nicio o persoana nu ii urata abureli prostii,tampenii.Da cert este k nici unei fete nu-i place de mine,adica nu stiu vreuna sa-mi fi zis vreodata in viata asta amea oribila, ca ma place sau ca ma iubeste, si k ar vrea sa fim impreuna.Ca deja se cam aduc anii si eu n-am nicio prietena din ce motive habar n-am, si ii pacat de tineretea mea, am si eu deja 20 si tot singur cam naspa.Si nu ma trimiteti la curvelaughing))k nu asta vreau, ci vreau doar o relatie de lunga durata atat nimic mai mult. Ceva sfaturi?

6 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Şi eu sunt de acord cu faptul că (,) contează aspectul, deoarece nu m-aş uita la o persoană prea urâtă.
Iar ideea cu prietena. Eu cunosc o grămadă de tipi care sunt drăguţi, dar nu aş ieşi cu ei niciodată deoarece sunt genul ăla de gaşcă cu care mai mult te distrezi şi nu i-aş putea vedea într-o relaţie. Probabil aşa e şi la tine.
Iar dacă nu. pe bune. Cât de urât poţi fi? Oricine are ceva drăguţ la el şi sunt şi fete cu care sigur te-ai potrivi (scuze de asta, poate te-am întristat puppy dog eyes )
În fine. vine timpul. Dacă nu. Eh, fain de tine că nu suferi ca alţi fraieri laughing

| mariansergiu93 a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Poi nu stiu dk vrei sa vezi cat de urat sunt vezi poza de profibig grin,faza cu uratenia nu stiu daca din cauza asta nu am prietena, acuma eu sunt si mai dur cu mine si ma consider asa, chestia ii k nici nu am auzit o fata sa zica k esti urat sau ceva de genul, deci sunt o persoana cat se poate de normala, si nici nu pot sa zic k sunt mai prejos decat altul cu nimik.Doar pur si simplu ceva ii si nu stiu ce.happy

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru mariansergiu93):

Eh, ceva de genul era şi la mine.
Acum vreau să scap de toţi ăia laughing
Poate aşa va fi şi la tine, iar poza de profil nu e naşpawinking Sunt mulţi mai urâţi ca tine care au un harem laughing Chiar eşti dur cu tine.

| mariansergiu93 a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Poi vezilaughing))da stii ce frustrant poate sa fie pentru mine, adica sa fiu cat se poate de normal si sa nu am prietena, desi as avea potential big grin.Si cand vad pe alti vai si amar de capul lor au prietene.Foarte ciudata lumea asta.happy

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru mariansergiu93):

Eh, extrem de ciudată. Uneori şi eu vreau să am un iubit, dar eh, soarta. Nu mai sunt eu cu unul.

| negat1ve a răspuns:

Aceasi situatie ca si mine, si daca nu ma insel ne-am mai intalnit pe undeva pe aici pe la o intrebare. Ce sa zic fratele meu, am ajuns si eu la concluzia ca trebuie sa ai noroc, altfel nu-mi explic! SI cum eu am noroc ca broasca de par, cam clara treaba. De la un timp, si eu simt nevoia sa am o prietena, sa simt iubirea, dragostea, fluturii aia in stomac, si la fel ca si tine, am 20 ani de acum si nimic. Prietenii mei toti sunt cuplati, si le ascult mereu povestile de dragoste pe care le petrec alaturi de iubitele lor. Cateodata ma baga chiar in depresie rahatul asta, dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si sa...astept! Merg pe treaba ca timpul le va rezolva pe toate, sau ca toate la vremea lor. Nu vreau nici sa ma cuplez cu prima iesita in cale doar sa zic ca am prietena. Vreau ceva frumos, realizat i timp, cu pasi mici si sigur, de durata si stabil. Iar visez...laughing