Ai 20 de ani? Pai mai ai putin si iesi la pensie. Esti inca tanar, nu iti face griji.
Nu,nu esti un baiat urat.esti obisnuit.nimic de care sa te rusinezi sau de care sa te mandresti. fetele nu sunt cele care fac de obicei declaratii.intotdeauna un baiat va sti de mult mai putine fete care il plac decat cum va sti o fata. poate esti si tu mai timid sau poate te uiti la fete care nu sunt genul tau.eu am 17 ani si la fel n am avut niciodata un iubit si imi doresc la fel ca tine o relatie serioasa si stiu ca lamentarea, nerabdarea nu este o solutie. iubirea nu se cauta, se intalneste.
Ești urât,mai urât ca limba rusă.Nu te-ai săturat să tot pui întrebări din astea?
Înțeleg, e problema ta ce întrebări pui, dar ajunge, o dai în penibil.Du-te pe un site de matrimoniale, poate găsești ceva.
LoL`!
Maxim raspunsu`!))
Ai un Like`!
Bine mai tu frumusetea intruchipata, care ii problema ta? Pun intrebarea cand am chef, la ce ora vreau, de cate ori vreau.Te incurca pe tine cumva cu ceva? Bata-te Stalin sa te bata!
Cred ca exagerez.Mai intai cunosti fete si dupa incep sa te placa.Crezi ca vor veni dupa tine?
Un sfat practic, pe care al trebuii sa il urmez si eu, e sa ai incredere in tine . Toate la timpul lor, nimic nu e intamplator.