Eu am 21 de ani, se pare ca am trecut si de copilarie si de adolescenta, din pacate nu pot da timpul inapoi si nu prea ai ce face in situatia asta, doar sa te bucuri de viata asa cum e, esti la o varsta frumoasa la care ar trebui sa te distrezi, sa-ti faci noi prieteni, pentru ca o sa treaca si varsta asta si mai tarziu o sa plangi si dupa ea, asa ca distreazate acum si traieste frumos
Ella.mai trec si eu prin momente asemanatoare din cand in cand.Da trece viata pe langa tine si crezi ca nu realizezi nimic nu?
Deci in primul rand probabil ai parintii nu? nu cred ca ei ar vrea sa vada ca gandesti asa! Intr-adevar lumea asta se prosteste tot mai mult dar se pare ca tu esti printre putini oameni care chiar realizeaza asta. Intr-adevar viata trece mult prea repede ca sa ne bucuram de ea, ai 18 ani mai ai timp sa te bucuri de ea. In momentele acelea gandeste-te ca altii nici macar nu au ocazia sa se bucure de ea, trebuie sa munceasca ca sa isi castige o mancare.sau chiar altii nici nu mai spera sa ajunga la varsta de 18 ani din cauza unei boli incurabile! Deci nu te mai gandi la astfel de lucruri asta e trebuie sa ne acceptam soarte ca niste fiinte trecatoare prin viata! si da bucura-te de moment! p.s : have a nice life. Ciuss
Casatoreste-te, ia-ti un sot iubitor, fa un copil, du-te prin parculete cu el, joaca-te cu copilasul tau si ai sa vz ca te simti mai bine. Parerea mea.
Trebuia sa profiti din plin de copilarie, acu cred ca numai ai ce face, decat se te gandesti la vremurile de demult