anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt urata,adica chiar sunt la propriu, fizic vorbind.Si nu stiu ce sa fac ca sa ma placa colegii.Si fetele,si baietii care ma cunosc din scoala si alte persoane,ma considera urata, cum ma pot schimba in ochii lor.Va rog frumos, spuneti-mi.Sunt timida si rusinoasa,nu am tupeu sa le vorbesc,nu am curaj sa ma bag in seama cu ei,chiar daca ne cunoastem de atatia ani.Ce ar trebui sa fac? Vreau si parerea baietilor, dar si parerea fetelor.

Răspuns Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Nu esti absolut deloc urata, esti chiar frumusica foc. Nu trebuie sa dai ascultare celor din jur si prin vorbele lor trebuie sa-ti intaresti psihicul. Priveste-te in oglinda si spune chiar tu, esti frumoasa, cea mai frumoasa. Cei care spun asta sunt invidiosi pe aspectul tau si nu trebuie sa ii bagi in seama. Trebuie sa le raspunzi ca atare cu "sa va uitati in oglinda voi si apoi comentati pana atunci mucles", caci nimeni nu s-a facut perfect in lumea asta si toti oamenii sunt frumosi si din aceia nu se ingrijesc ca atare de look-ul lor. Cat esti eleva in perioada asta, mereu se va gasi unul sa comenteze ceva urat despre tine. Nu trebuie sa pui totul la suflet, trebuie sa treci mai departe si sa devi ambitioasa, nu te lasa calcata in picioare.
Poti apela la psihologul scolii sa te incurajeze emotional si psihologic sa treci de fiecare data cand treci prin problemele vietii, prin problemele varstei a unui adolescent, te va ajuta foarte mult comunicand cu acesta in privat, decat cu o prietena sau colega de banca care sunt sigur ca-ti va da sfaturi eronate.
Fruntea sus!

31 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns (pentru CristiRx8):

Nici macar machiajul nu ma ajuta.