Există oameni care te iubesc, dar nu ştiu s-o arate.
O să îţi pară rău când vei realiza
că ai pierdut-o pe unica ce te iubea!
Si daca plec nu ma intorc stii bine. Deci ai grija nu te juca cu mine.;]
Realizezi cel mult lipseste acel cineva care zi de zi zambea, te iubea dar nu spunea.
Cand ai pe cineva langa tine si nu stii sa apreciezi realizezi ce greu ti'e fara el abia cand il pierzi!
Sunt multe intrebari la care nu mi-ai raspuns
Si uneori gelozia este un indiciu ca te iubeste.
Intr-o zi, cumva, cineva va intra în viaţa ta şi te va iubi pentru tot ceea ce tu esti.
Si cand zic " TE IUBESC " nu mint. Cum faci tu, de exemplu.;]
Da, stiu! Sunt credula. pentru ca eu nu vreau sa te scap din mana.
"Nu o lasa sa plece Stii ca e singura care te`ntelege Fa`o sa uite c`ai fost rece!
Pe cine ai langa tine. Acum tu sa bagi de seama. Caci daca maine dispare! O sa vezi ce mult inseamna!
Te doare cand vezi ca nu imi pasa.Si iti zic mereu "Nu mai conteaza. lasa" [ ]"
~Stiu, iti amintesti si acum cand ne-am cunoscut. Ti-am zambit fara sa vreau, poate de-asta m-ai placut!
Candva mi-ai zis ca sunt jumatatea sufletului tau. Acum ce faci? Poti sa-ti arunci jumatatea din suflet
Sa nu urasti un suflet. Ce stii ca te-a iubit. Caci poate pentru tine. A plans si-a suferit!
El e singurul ce poate, sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate!:X
Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare
Lasa. Lasa. Lasa.Stiu ca nu`i pasa.
Stii, chiar vreau sa te cred, insa pentru asta am nevoie de ceva, nu doar cuvinte
E fata care e mereuu` langa tine, fata a carei privire`tsi fke binee`.
Uita`te la poza mea! Nu e nimic ciudat. Doar eu! Si totusi. uita`te mai atent! Ai observat? E fiinta pe care tu o iubeai candva!"
? Ti-am aratat cat te iubesc de mult. Si nu vreau sa te pierd crede-ma pe cuvant.
Si da sa stii ca tu esti tot acum. Ca tu m-ai invatat sa cred in tot ce vreau ce spun.
Da, mi-e dor de el, dar niciodată nu o să recunosc!
Am plecat pentru că niciodată nu m-ai rugat să rămân.
→ Dacă nu te caută, înseamnă că nu-ţi simte lipsa!
Încă însemni mult pentru mine, dar nu mai merită să lupt pentru tine!
Si cand ti se va face dor de mine aminteste-ti un singur lucru, mai lasat sa plec!
Cand toate trec, trecem si noi.
Îmi place, chiar dacă nu mai găsesc unele cuvinte. Îmi place cum spui tu aşa " să fi cuminte! "♥.
Poate viata nu are rost, dar ce frumos, sa ii dai un sens.
Speranta iti ramane pana la ultima suflare.
Prea devreme ca sa fie prea tarziu.
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Asta e o tampenie ce vrei sa faci tu, daca vrei sa fi cu cineva ii zici in fata mai ales e o pierdere de timp sa vezi cum umbla dupa tine, are si ala treburile lui nu sa umble dupa tine non-stop.
Nu e o tampenie.nu vreau sa fac pe cineva sa ma placa.pentru ca toti baietii care ma cunosc ma plac.eram doar curioasa cum arata aceste statusuri. oricum daca ii dai cuiva statusurile astea isi da seama ca-l placi
Nu prea poti sa faci pe cineva sa lesine dupa tine folosind numai niste statusuri. Iti trebuie o intreaga strategie