Întotdeauna şcoala din străinătate e mult mai uşoară... depinde de tine acest lucru, dacă vrei să te muţi sau nu. Ştii de ce? Poate că o să-ţi fie greu să te acomodezi acolo deşi ai amici şi dacă îţi place să înveţi sigur te vei descurca la orice liceu te vei duce din ţara asta. Şi cum adică în oraş este viaţă? Scot din vedere faptul că este multă aglomeraţie, multă populaţie care îşi aruncă gunoaiele pe jos şi nici nu au bunul simţ să le ridice, care folosesc un limbaj vulgar indiferent de situaţie adică chiar dacă se ceartă sau chiar dacă vorbesc normal. Dar cu toate astea, chiar şi în Belgia acolo cred că totul e cam la fel... Deci depinde de alegerile tale. Poate că ar trebui să rămâi aici pentru că dacă te vei duce acolo în Belgia să nu regreţi cumva alegerea făcută.
Baftă!
Si eu s-ar putea sa plec in Italia la anul. dar nu vreau, pentru ca chiar daca o sa fie mai bine acolo si scoala mai usoara nu vreau sa imi parasesc prietenii. pentru ca ii iubesc prea mult, iar acolo de ce sa invat matematica si limba lor? Cand o am pe amea si modul meu de a intelege matematica in Romana. nu stiu ce sa zic eu te sfatuiesc sa nu o faci!