Pui mana serios pe carte si inveti, ca sa iei note mari si sa nu-ti mai faci mama de rsuine in scoala aia.
Se mai intampla mna, nu poti fi perfect. Ii zicei mamei ca ai avut o zi proasta si ca o sa continui sa inveti cum o faceai si pana acum
Buna.Iti asumi situatia si ii explici mamei tale. Daca e invatatoare inseamna ca ar trebui totusi sa aiba niste cunostinte de pedagogie si sa nu o dea in bara cu tine, adica sa te certe inutil sau sa te convinga sa inveti pentru motivele gresite.
Nu-i nicio tragedie, inveti mai bine data viitoare? Cauta si sa iti controlezi emotiile negative, astfel incat sa nu iti mai afecteze notele.
Ca fapt divers ar trebui sa inveti pentru tine, nu de frica ca profesorii vor vorbi cu mama ta.Sa stii ca ei au oricum lucruri mai bune de facut decat sa ii dea ei raportul.
Succes.
Ii spui că s-a întâmplat de data asta, însă n-o să se mai întâmple și cam asta ar fi
" am luat nota 5 deoarece m-am stresat. "
Asta e cireasa de pe tort! Nu are rost sa te stresezi, gandeste-te ca eu un simplu test de pe care vei lua o nota. Nu e capat de lume, retine, orice nota se poate remedia mai greu sau mai usor.
Și dacă vorbim despre mama ta atunci, ar trebui sa-i explici detaliat si frumos ce s-a intamplat, fara sa incerci sa minti sau sa mai bagi niste propozitii din minte ca sa para mai realist ce ai spus. Si pana la urma, daca se supara, îi trece!
Nu poți mereu sa iei doar note bune, îi explici frumos ce s-a întâmplat și te va înțelege ea.
Iar altă dată, lasă emoțiile, e doar un test, o foaie simplă cu exercitii scris negru pe alb, nu te mai stresa.
Nu mai ai ce sa tratezi, acasa te asteapta cureaua ca esti un necioplit care nu invata si apoi se streseaza!
Funny0Face întreabă: