| vikirikimiki08 a întrebat:

Suntem ți drăguți și mă ajutați cu un sfat?! Bun...ideea e ca prietenul meu actual a văzut vechile conversatii cu fostul ( unele dintre ele era ceva gen ca nu l.am uitat ), s-a supărat foarte tare. Cum as putea sa il recapăt? Mulțumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Impossibleee a răspuns:

Nu poti.Tu singura i-ai spus fostului tau ca nu l-ai uitat
Cel mai bine ar fi sa il lasi in pace si sa te intorci la fostulbig grin

| nixon2016 a răspuns:

Si cu prietena mea a fost la fel anul trecut. Si eu m-am suparat foarte tare si mi-a spus ca ar face orice ca sa o iert. I-am spus sa isi schimbe nr de telefon si cartela veche sa o distrug eu personal si daca are nevoie de facebook si alte retele de socializare sa ne facem unul comun. Ea a fost de acord si acum toate merg bine intre noi. Am reusit sa o fac sa uite de fostul ei. Poate daca ii propui si tu prietenului tau sa faceti la fel il recapeti. Si nu uita sa ii areti ca il iubesti si nu te mai gandi la fostul tau.

| RAY a răspuns:

E imatur, e trecutul tau, ce legatura are asta cu trecutul tau? personal eu nu as sta cu un om asa imatur

| Sociopat a răspuns:

S-a dus si bine a facut.

| WaterDrop a răspuns:

Explica`i ca nu l`ai uitat ca si amintire, nimic altceva si acest lucru este perfect normal, insa il iubesti doar pe el acum.
Poate merge daca nu stie de ce v-ati despartit.